Corinna Schumacher Lausanne Michael Schumacher nyaralás magánrepülőgép eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bild úgy tudja, Schumacher felesége áruba bocsátotta Michael Schumacher magánrepülőgépét.

A német napilap információja szerint a versenyző felesége eladásra kínálta Schumi nyolcszemélyes magánrepülőjét, egy Falcon 2000EX-gépet. Ennek értéke újonnan 25 millió euró (7,5 milliárd forint) is lehet, Corinna azonban 20 millióért (6 milliárd forint) árulja a masinát, amellyel Schumi évente 3-400 órát töltött a levegőben, illetve családi nyaralásokra is ezzel a géppel utaztak mindig.

Forrás: AFP/Jens Kalaene

Remek hír! Egy hónapon belül hazaengedhetik Schumacherthttp://www.life.hu/drlife/20140722-michael-schumacher-allapota-javul-hamarosan-otthonaban-gyogyulhat-tovabb.htmlA Forma-1 hétszeres világbajnoka egyre jobban van, pislog és kommunikál a családjával, így nem kizárt, hogy hamarosan svájci otthonában gyógyulhat tovább. Közben Jenson Button és Lewis Hamilton is levélben fejezte ki támogatását.Dr. Life--Letiltatták a kórházi fotókat Schumacherékhttp://www.life.hu/news/20140720-a-schumacher-csalad-ugyvedjei-letiltotta-a-bunte-magazint-hogy-bizonyos-a-corinnarol-keszult-fotokat.htmlNem, nem a beteg világbajnokról készült képekről van szó, hanem azokról, amelyeken a június 3-án, Schumacher születésnapján a kórházba látogató Corinna látható.News--Levelet írt Schumacher felesége a rajongóknakhttp://www.life.hu/news/20140717-schumacher-felesege-corinna-uzenetet-kuldott-a-forma-1-rajongoinak-a-nemet-nagydij-elott.htmlMichael Schumacher felesége a hétvégi Német Nagydíj előtt levélben üzent férje és a Forma–1 rajongóinak - írja a motorsportal.hu.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.