Vízilabda Eb: öt góllal verték meg a hazai csapatot a szerb játékosok

Forrás: Origo -
vereség ezüstérem Benedek Tibor vízilabda-Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába az ötgólos vereség, nekünk az ezüst is szépen csillog! Köszönjük fiúk!

Gyönyörű játék után, amikor a vízilabdázóink mindent, de tényleg mindent megtettek a győzelemért, lecsúsztunk az aranyról. A szerbek 12:7 arányban győztek. De szégyenre nincs ok, hiszen akkor is ott vagyunk a legjobbak között, ha most csak a második hely jutott a bajnok csapatnak. Mi szívből gratulálunk!

vízilabda eb, budapest, szurkolók, magyarország - szerbia, vízilabda eb döntő, férfi vízilabda válogatott Forrás: Origo
Szurkolói villamossal készül a BKK a vízilabda Eb-rehttp://www.life.hu/news/20140707-vizilabda-szurkoloi-villamos-jar-julius-vegeig-budapesten.htmlKözelgő budapesti vízilabda Európa-bajnokság alkalmából péntektől újra közlekedik az a szurkolói villamos, amellyel először két éve, a londoni olimpia idején találkozhattak a magyar sportrajongók - adta tudtul az MTI. Nagyon klassz!NewsOrigoIlyen még nem volt! Vezérszurkolókat keresnek a vízilabda Eb-rehttp://www.life.hu/news/20140625-szurkolokat-keres-a-vizilabda-europa-bajnoksagra-a-magyar-villamos-muvek-zrt.htmlFantasztikus lehetőséget kínál a Magyar Villamos Művek Zrt. a vízilabda-fanatikusok számára: csapatversenyt hirdet, amelynek győztese belépőjegyet nyer az Eb összes magyar mérkőzésére.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.