Szexmilliárdos csábította el Szabó Zsófit - Sarka Katának is benne van a keze

Forrás: Sarka Kata/Facebook -
megnyitó Szabó Zsófi szex üzlet ruha Gattyán György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pornóoldalak üzemeltetéséből meggazdagodott Gattyán György arra kérte fel Szabó Zsófi színésznőt, hogy Andrássy úti palotáját, az Il Bacio de Stile-ét népszerűsítse.

"Megtisztelő, hogy rám gondoltak, különleges érzés egyedi ruhák és kiegészítők márkájához adni az arcomat és a nevemet. Gyönyörű darabok van­nak az üzletben, amelyekre nemcsak a shoppingolással egybekötött közönségtalálkozóra eljött lányok, de még én magam is rácsodálkoztam. Minden rendkívül elegáns és kifinomult itt" – nyilatkozta a Borsnak a csütörtök esti összejövetel után a színésznő.

Szabó Zsófi, Sarka Kata Forrás: Sarka Kata/Facebook

Ahhoz, hogy ez az üzlet létrejöjjön, Sarka Kata segítségére volt szükség. Ő és Gattyán György már dolgoztak együtt korábban is, a legutóbbi Magyarország Szépe szépségversenyen is az üzletházból érkező ruhákban vonultak fel a lányok. "Élő együttműködésem van az Il Bacio di Stilével, és ter­mészetes volt számomra, hogy ha valakit ajánlanom kell, akkor Zsófi lesz az." - mondta a Borsnak Kata.

Szabó Zsófi Sarka Kata kisgyerekével közös képet posztolthttp://www.life.hu/news/20140617-szabo-zsofi-szineszno-sarka-kata-gyerekevel-kozos-foton.html"A szeretet soha el nem múlik" írta Zsófi a fotó mellé, amelyen valóban szeretettel öleli magához keresztgyerekét. News--Elbúcsúzott egymástól Szabó Zsófi és Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140726-szabo-zsofi-es-sarka-kata-a-facebookon-bucsuzott-el-egymastol.htmlHurrá! Egy ideje ismét mindent megtudhatunk Sarka Kata és Szabó Zsófi barátságáról. Hajdúné drámai posztban tudatta a világgal, egy egy hónapig nélkülöznie kell barátnőjét, a szöszi színésznő pedig egy utolsó császármorzsával búcsúzott. TV + BulvárOrigoBörtönszelfit készített Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140618-szabo-zsofi-szerepe-szerint-a-joban-rosszban-sorozatban-bortonben-van.htmlAhogy a forgatókönyvírók előre ígérték, egyre brutálisabb jelenetekben szerepel a Jóban Rosszban sorozatban Szabó Zsófi. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.