Tatu állat videó háromöves tatu háziállat cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édes kisállatra bukkantunk az inteneten. Ő a tatu, akinek páncélos kis háta és gömbölyödő formája egyből levett minket a lábunkról.

Elfogadnád háziállatnak ezt a kis testű apró tüneményt? Milyen egyedi lenne, ha a vendégeid lába között kutya helyett egy háromöves tatu szaladgálna. Mi a Life.hu irodájában elfogadnánk szerkesztőségi állatkának, és még játékokat is vennénk neki, hogy lefoglalja magát, mert olyan cukiiiiiiiii!

Az alábbi képsorok téged is meggyőznek:

Mit keres a bébifóka a vitorláson?http://www.life.hu/news/20140728-fantasztikus-video-egy-bebi-oroszlanfokarol-aki-elfoglalt-egy-hajot-es-ugy-viselkedett-mint-egy.htmlAz oroszlánfóka a kaliforniai Newport Beach partja mellett ugrott fel egy hajóra és egy órán keresztül, akár egy macska, hízelgett az utasoknak.NewsOrigoBerki Krisztián kislánya a vízilabdás fiúk legcukibb szurkolójahttp://www.life.hu/news/20140728-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-kislanya-a-vizilabda-eb-donto-legcukibb-szurkoloja.htmlVasárnap este az egész országot egy dolog foglalkoztatta: nyernek-e a vízilabdás fiúk az Eb-n vagy sem. A Facebookon is körülbelül ez volt az egyetlen téma - a sztároknál is. A sok-sok poszt között megtaláltuk a legcukibb szurkolót is, aki alig múlt féléves.News--Beázik a négyes metró aluljárójahttp://www.life.hu/news/20140729-a-baross-teren-beazik-a-negyes-metro-feletti-aluljaro.htmlProblémák adódtak a négyes metróval, nem először. Nem, szerencsére nem a szerelvényekkel van gond, "csak" az aluljáróban csöpög a víz a Baross téren. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.