Így lehet könnyen kutyabarát éttermet, szállást találni

Forrás: www.sorok.com/Sorok Peter -
kutyakeresés mobilalkalmazás Vigyél haza alapítvány Pokorny Lia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás. A 21. században több lehetőség is adott a számunkra, hogy minél könnyebben tarthassunk egy kis kedvencet, aki ha véletlenül eltűnik, csak a mobilunkat kell segítségül hívnunk. 

A „Vigyél Haza!" Alapítvány okostelefon-alkalmazás már több mint tízezer letöltésnél jár, és több ezer aktív felhasználója van.

Forrás: www.sorok.com/Sorok Peter

Az applikáció fő funkciói a kóbor kutyák bejelentése, a saját eltűnt kedvenceink felkutatása, valamint az állatmenhelyen gazdira váró kutyusok fényképes adatbázisának megtekintése. Az elmúlt 11 hónap alatt rengeteg embernek segített megtalálni szeretett kedvencét, és sok kutyus otthonra is talált. Ma már az alkalmazás sokat frissült, és több hasznos információ is megtalálható rajta. Egyre többen szeretnék az életük minden pillanatát megosztani kedvencükkel, és akár egy közös nyaralást is összehozni, ám nem minden vendéglátóhely látja szívesen az állatokat. Az applikációban megtalálható új információk segítségével viszont a saját telefonunk GPS koordinátái alapján megtalálhatjuk a legközelebbi kutyabarát éttermet, szállást, sőt még a legközelebbi kutyafuttatót is.

Forrás: Vigyél haza!

Pokorny Lia menedzsere kutyusára, Szofira többször is vigyázni szokott, és nem mindig sikerül olyan helyet találnia, ahol szívesen látják a kutyával érkezőket.

"Én rendszeres használója vagyok az applikációnak, hisz többször is vigyázok Szofira, így gyorsan megkereshetem a legközelebbi 'kutyavendéglátó' helyet. Az, hogy az ember egy olyan strandot vagy éttermet találjon, ahol szívesen látnak állatot nem könnyű feladat, és ebben hatalmas segítséget nyújt ez az alkalmazás. Az édesapám kutyusa is talált kedvenc - az ő gazdáját nagyon sajnálom, mert ha lett volna ilyen lehetőség, akkor valószínű, hogy nem az apukámnál marad az ő szeme fénye. Olyan hosszú idő kellett, míg rátalált, hogy apukám végül beleszeretett, és elkönyörögte tőle, így végül ő lett az új családtag" - mesélte a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.