Egy kis biológia: önálló életet él az argonauta pénisze

pénisz szex polip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az argonauta szexuális életéről olvasva leesett az állunk. Mert... először is: mi is az az argonauta? És? Miiii? Ezt hogy csinálja? Elolvastuk.

Egy biztos, az argonauta valamiféle tréfája lehet a természetnek. Ez a polipszerű állat a legkevésbé sem a hagyományos értelemben szexel, sőt. Állítólag annyira lefoglalja a táplálékszerzés, hogy a párkeresésre már nem marad ideje. Pénisze ezért leválik róla, mondhatni önálló életre kel. A csajozós kis hímtagot eleinte az egy önálló fajnak, valamiféle tengeri féregnek nézték a tudósok, arról azonban nem sikerült információt szereznünk, hogy miként jöttek rá: ez egy pénisz.

Az argonauta görög eredetű szó, jelentése: bátor, vakmerő hajós, tengeri kalandor.

Pénisz alakú állatok a természetben

Bár az argonauta hímtagjáról kiderült, hogy nem önálló faj, bőven találunk a természetben olyan állatokat, amelyek egy falloszra hasonlítanak. Ezekről a szexpázsit blogon írtunk is, nézzétek csak!

Elárverezik a Casablanca legendás zongorájáthttp://www.life.hu/news/20140728-elarverezik-a-kertesz-mihaly-rendezte-casablanca-zongorajat.htmlUgye, emlékeztek a Casablanca egyik leghíresebb jelenetére, amelyben a Humphrey Bogart alakította főhős, Rick bárjában játszották el az As Time Goes By című dalt? A filmben szereplő zongora most gazdát keres. A hangszerre - és a klasszikus film több relikviájára - november 24-én a Bonhams aukciósház és a Turner Classic Movies árverésén lehet licitálni. NewsAFPKifosztották a lelőtt maláj gép áldozatainak bőröndjeithttp://www.life.hu/news/20140726-az-ukrajna-felett-lelott-malaj-gep-aldozatainak-a-borondjeit-tolvajok-fosztogatjak.htmlTolvajok szabadultak rá az Ukrajna felett lelőtt maláj gép áldozatainak poggyászaira. Voltak, akik az Instagramra posztoltak fotót a zsákmánnyukkal. Elképesztő, hogy vannak, akik hasznot húznak a tragédiából. NewsNa, most klassz dolgot talált ki a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140722-save-funkcioval-bovul-a-facebook-elmenthetoek-a-zenek-filmek-is.htmlÚj funkcióval bővült a Facebook. Most már cikkeket, videókat, zenéket is eltehetünk magunknak későbbi olvasásra, megnézésre. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.