Megtaláltuk a legcsajosabb légi járgányt

csajok művésznő extrém helikopter tollas portugál rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joana Vasconcelos portugál művésznő rózsaszín tollakkal és csillogó kristályokkal díszített helikoptert épített. Te kipróbálnád?

Joana Vasconcelos, párizsi születésű, Lisszabonban élő művésznő alkotásaiban remekül ötvöződik a művészet és a divat világa. A művésznő híres extrém alkotásairól, most pedig egy helikoptert épített, ami bár nagyon jól néz ki, azért a fellegekbe nem biztos, hogy felszállnánk vele. Beleülve, mégis úgy érezheti magát az ember mintha meseországba csöppent volna és látvány egy különleges világba repíti.

Forrás: facebook/Joana Vasconcelos
Lemondott a TV2 a Big Brotherrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140731-nem-indul-el-a-tv2-n-a-big-brother-2-osszel.htmlMájus közepén még nagy elánnal harangozta be a TV2, hogy ősszel útjára indítják a Big Brother 3-at. Hát nem - tudta meg az Origo.TV + Bulvár--Schmuck Andor nem neheztel Balázsrahttp://www.life.hu/bulvar/20140731-sebestyen-balazsra-galambos-lajossal-ellentetben-schmuck-andor-nem-sertodott-meg.htmlGalambos Lajos megsértődött, Schmuck Andor pedig viccesnek találta Sebestyén Balázs otromba poénkodását. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPamela faképnél hagyta Berkit... Meginthttp://www.life.hu/bulvar/20140731-berki-krisztian-az-tv2-edes-elet-sztarja-es-parja-pamela-eskuvoje-ismet-lemarad.htmlIsmét forr a hangulat az Édes Élet sztárjai, Berki Krisztián és párja, Pamela között. Ugyanis ismét elmarad az esküvő... Ezúttal azonban nem a nő, hanem párja fújta le a bulit...TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.