Újabb fordulat: az áprilisban elhunyt Kovács Erzsi számlájáról a halála után tűnt el pénz

Forrás: MTI/Földi Imre -
halál Kovács Erzsi pénzmozgás temetés Tilinger Attila bankszámla gyanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy barátja állítja: 6 millió forintot emeltek le az énekesnő számlájáról a temetése után - írja a Blikk.

A nagybeteg énekesnő sokáig baráti viszonyt ápolt Tilinger "Házibuli" Attilával, így az ismert zenész végig értesítést kapott az énekesnő számlájának pénzmozgásairól. Állítja: az énekesnő halála előtt hetekkel 6,5 millió, míg a temetése után újabb 6 millió forintot emelt le valaki a számláról.

Forrás: MTI/Földi Imre


"Nagyjából egy éve költöztem el Erzsitől, a kérésére egészen addig a banki ügyeit is én intéztem az interneten keresztül" - mondta a Blikknek Attila. "Később utalásokat már nem végeztem, hiszen a tranzakciókhoz szükséges telefonos kód az ő telefonjára érkezett, de a számlára továbbra is ráláttam. Az április hatodikai halála előtti hetekben vettem észre, hogy eltűnt a bankszámlájáról hat és fél millió forintja. Ami ennél is gyanúsabb, hogy a temetése másnapján eltűnt a számlájáról az a 20 ezer euró - 6 millió forint - is, ami április végéig volt lekötve!" - árulta el Tilinger Attila.

A BRFK életvédelmi osztálya nyomozást indított Kovács Erzsi halálának kivizsgálása miatt - és az énekes természetesen hajlandó mindezt a rendőrségen is elmondani.

Kovács Erzsi halála ügyében nyomoz a rendőrséghttp://www.life.hu/bulvar/20140729-kovacs-erzsi-tancdalenekes-halala-korulmenyeit-vizsgalja-a-brfk.htmlNyomozást indított a BRFK életvédelmi osztálya Kovács Erzsi táncdalénekes halálával kapcsolatban. Sorra hallgatják ki a tanúkat, de egyelőre nem gyanúsítottak meg senkit.TV + Bulvár--Megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Kovács Erzsihttp://www.life.hu/bulvar/20140408-kovacs-erzsi-szineszno-terry-blackre-hagyta-mercedeset-lazar-vilmos-fogathajto-vilagbajnokra-a-hazat.htmlA hírek szerint az április 6-án elhunyt Kovács Erzsi Terry Blackre hagyta a Mercedesét, egyik keresztfiára – Terry Black nevelt fiára –, Danikára a dalai jogdíját, míg másik keresztfiára, a fogathajtó világbajnok Lázár Vilmosra az 50-60 millió forintot érő házát.TV + BulvárElhunyt Kovács Erzsi táncdalénekeshttp://www.life.hu/kult/20140406-elhunyt-kovacs-erzsi-tancdalenekes-1.htmlÉletének 86. évében hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Kovács Erzsi táncdalénekes - tudatta a család az MTI-vel.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.