varjú Budapesti Állat-és Növénykert videó mentés barnamedve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világhírt hozott nekünk a budapesti állatkert barnamedvéje. Videóra vették, ahogy a mackó egy varjút halászik ki a vízből. A nemzetközi sajtó szerint az állat jószándéka azért némiképp megkérdőjelezhető.

Életigenlő értelmezések szerint a varjúmentő medve az internet legújabb hőse, mások szerint csak madárhúsra fájt az állat foga, csak időközben rájött, hogy nem ilyenre. Szerintünk a vizes madarat a partra dobó maci pofácskáján enyhe undor is tükröződik, sőt, a varjús szájízét almával próbálja enyhíteni. Így vagy úgy, a felvétel ritka jól sikerült, szerintünk kötelező darab:

Napi bizarr: a fánksajtburgerhttp://www.life.hu/news/20140801-a-philadelphiai-pyt-etterem-bizarr-fanksajtburgert-dobott-a-piacra.htmlA philadelphiai PYT étterem tulajdonosa ezúttal az édes és a sós durva elegyével sokkolja az amerikaiak ízlelőbimbóját.NewsOrigoNyakoncsípték, de jól járt a lajhárhttp://www.life.hu/news/20140731-egy-uton-rekedt-lajhart-mentett-meg-egy-ferfi.htmlIgen, még mindig imádjuk az állatokat, kudut, nyulat, vombatot, és persze a lajhárt is. No, meg az ilyen hepiendes történeteket is, mint az alábbi.NewsOrigoEgy kis biológia: önálló életet él az argonauta péniszehttp://www.life.hu/news/20140731-az-argonauta-polipszeru-allatnak-levalik-a-penisze-kozosules-elott.htmlAz argonauta szexuális életéről olvasva leesett az állunk. Mert... először is: mi is az az argonauta? És? Miiii? Ezt hogy csinálja? Elolvastuk.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.