Koffeinfüggők, figyelem! Ez A Tökéletes Kávéfőző

Forrás: http://www.joshrenoufdesign.com/ -
találmány reggel ébresztő függőség kávé koffein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha azok közé tartozol, akiknek kávé nélkül a fürdőszobáig sem jutnak el reggelente, akkor megtaláltuk a tökéletes ébresztőórát.

A The Barisieur névre hallgató ébresztőóra alapötlete egyszerű, de nagyszerű: reggel azonnal kell a kávé, és milyen jó lenne az illatára ébredni!

Forrás: http://www.joshrenoufdesign.com/

Nos, Joshua Renouf szerkezete válasz erre az igényre. Az ébresztőóra ugyanis a frissen főzött kávé illatával ébreszt. A delikvensnek elég csak összekészíteni előző nap az alkatrészeket - a kávébabot, a cukrot, a tejet -, hogy meglegyen a tökéletes reggeli élmény. (Sajnos, a szerkezet kereskedelmi forgalomban nem kapható.)

Forrás: http://www.joshrenoufdesign.com/

A citrom és a kávé áll közel a vagina ízéhez

Mi játszik szerepet abban, hogy milyen íze van a női nemi szervnek? Mennyiben számít a táplálkozás és az életmód? A férfiak hogyan szeretik kényeztetni a nőket? Érdemes rögtön fürdés után belekezdeni? Gyimesi Andea szexuálpszichológus minden kérdésünkre kielégítő választ ad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.