Leállt a Facebook - Csupán egy hibaüzenetet kaptunk

leállás Facebook hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken délután hat óra előtt pár perccel eleinte nehézkesen töltött be, majd elérhetetlenné vált a Facebook. Az oldalon a Sorry, something went wrong hibajelentést olvashattuk. Azóta minden helyreállt.

A twitteres beszámolók alapján a hiba nem lokalizálódott Magyarországra, hanem nemzetközi volt a jelenség. A közösségi oldalnak nem csak a webes felülete, de a mobilos alkalmazásai sem működtek. Legutóbb június 19-én volt teljes, hosszabb időn át tartó leállás a Facebookon, de 2013. október 21-én is tapasztaltunk ilyesmit.

Forrás: Facebook
Új Facebook-vírus! Ne akard megváltoztatni az oldalad színét!http://www.life.hu/news/20140729-a-facebook-oldal-szinenek-megvaltoztatasa-egy-uj-virus-amire-ne-kattints-ra.htmlBármilyen szép is lenne, ha egy általad kedvelt színben pompázna a Facebook-oldalad, ne akard megváltoztatni. Az link, amely ezt a lehetőséget felajánlja, valójában egy vírus.NewsNa, most klassz dolgot talált ki a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140722-save-funkcioval-bovul-a-facebook-elmenthetoek-a-zenek-filmek-is.htmlÚj funkcióval bővült a Facebook. Most már cikkeket, videókat, zenéket is eltehetünk magunknak későbbi olvasásra, megnézésre. NewsMegszívhatja a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140714-vizsgalatot-indit-a-brit-adatvedelmi-hivatal-a-facebook-ellen.htmlCsaknem 700 ezer Facebook-felhasználó vett részt egy érzelmi hatásokat vizsgáló kísérletben, de mindez anélkül történt, hogy tudtak volna róla. A kísérlet a közösségi oldal szabályzatának nem mond ellent, ám mivel etikailag aggályos, vizsgálatot indít a brit adatvédelmi hivatal. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.