lelőtt maláj gép maláj gép tragédia utasszállító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokon múlt, hogy Horváth Zoltán azzal a maláj géppek utazzon, amelyet Ukrajna fölött lőttek le. A férfi a maláj kormány meghívására érkezett volna az országba, de az utolsó pillanatban egy négy órával korábban induló gépre foglalta át a jegyét.

Nem ért volna oda időben az üzleti vacsorára Zoltán, ha az eredeti tervnél marad, így végül nem a szerencsétlenül járt maláj géppel repült - mesélte a 32 éves informatikai szakértő a Fókusznak. Pedig a foglalása megvolt, amelyet aztán az indulás előtt nem sokkal áttettek. Zoltán nem először úszott meg légikatasztrófát, erről bővebben az RTL Klub kamerái előtt mesélt:

Amszterdamba szállítják a maláj gép áldozatainak holttestét http://www.life.hu/news/20140722-malaj-repulogep-szerencsetlenseg-aldozatok-holttestet-harkivon-keresztul-szallitjak-hollandiaba.htmlAz áldozatok holttestét Harkovon keresztül szállítják Hollandiába, hogy a hozzátartozók végső búcsút vehessenek szeretteiktől. Közben a fekete dobozok már a szakértőknél vannak.News--Felszállás előtt még így viccelődött a maláj gép egyik utasahttp://www.life.hu/news/20140718-felszallas-elott-facebookon-viccelodott-a-malaj-gep-egyik-utasa-nem-sokkal-kesobb-lezuhant.htmlCor Pan nem sokkal a felszállás előtt viccelődött a csütörtök este Ukrajna felett lelőtt maláj gép fotójával.NewsOrigoA maláj gépen lehetett az AIDS elleni mozgalom kimagasló alakja ishttp://www.life.hu/news/20140718-malaj-utasszallito-sokan-az-aids-vilagkonferenciara-tartottak-ausztraliaba-a-gepen-lehetett-joep.htmlÚjabb hírek érkeztek a csütörtök este vélhetően lelőtt maláj utasszállítóról. Sokan a nagyszabású AIDS-világkonferenciára tartottak Ausztráliába a Malaysia Airlines gépén, sőt, ha minden igaz, egy neves professzor is rajta volt a gépen.News--Lelőtt maláj gép: bizonytalan a holttestek sorsahttp://www.life.hu/news/20140720-bizonytalan-a-ukrajna-felett-lelott-malaj-gep-aldozatai-holttesenek-a-sorsa.htmlMég mindig nagyon sok a megválaszolatlan kérdés és az ellentmondásos információ a csütörtökön este lelőtt maláj géppel kapcsolatban. Az elmúlt időszak legszörnyűbb tragédiáját most az egész világ nyomon követi. Ahogy megírtuk, közzé tette a Malaysian Airlines a csütörtökön Ukrajna felett lelőtt gép teljes utaslistáját. A legfrissebb hírek szerint a holttestek sorsa is bizonytalan. News--Kifosztották a lelőtt maláj gép áldozatainak bőröndjeithttp://www.life.hu/news/20140726-az-ukrajna-felett-lelott-malaj-gep-aldozatainak-a-borondjeit-tolvajok-fosztogatjak.htmlTolvajok szabadultak rá az Ukrajna felett lelőtt maláj gép áldozatainak poggyászaira. Voltak, akik az Instagramra posztoltak fotót a zsákmánnyukkal. Elképesztő, hogy vannak, akik hasznot húznak a tragédiából. NewsHelyhiány mentette meg a családot, akik a lelőtt géppel akartak utaznihttp://www.life.hu/news/20140718-nem-volt-hely-az-ukrajna-felett-lelott-repulogepen-ez-mentette-meg-a-csaladot-a-halaltol.htmlBarry Sim és felesége, Izzy kisbabájukkal együtt akartak Amsztredamból Kuala Lumpurba utazni a csütörtök este lezuhant repülőgéppel, ám nem kaptak rá jegyet. De nem ők a legnagyobb mázlisták. Egy holland biciklista ugyanis mindkét maláj tragédiát megúszta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.