Két kemény arc a Berlini Tetoválófesztiváltól

Forrás: MTI/EPA/DPA/Britta Pedersen -
tetoválófesztivál Berlin tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berlinben 24. alkalommal rendezték meg a tetoválófesztivált. Mutatunk is két nagyon kemény arcot így, péntek estére.

Őt csak egyszerű modellnek aposztrofálta az MTI képügynöksége, pedig van benne "vas" bőven.

Forrás: MTI/EPA/DPA/Britta Pedersen

Neki viszont neve is van, Magnetónak hívják.

Forrás: MTI/EPA/DPA/Britta Pedersen

Tudtad, hogy Sisinek is volt tetoválása?

A magyarok királynéjának már az öltözködése is több okból botrányt kavart az udvarban: hanyagolta az alsószoknyát, illetve cipőit is ritkábban cserélte, mint ahogy azt "ildomos" lett volna az etikett szerint. De amikor kiderült, hogy egy vasmacskát tetováltatott a vállára, felbolydult az egész udvar. Persze Sisit ez legkevésbé sem érdekelte. Nem ő volt az egyetlen arisztokrata, aki tetováltatott. Korábbi cikkünkben részletesen olvashatsz a régi idők bőrdíszműiről.
Tetkó, ami nem ciki - hódít a fémes tetováláshttp://www.life.hu/trend/20140730-arany-es-ezust-tetovalasok-hoditanak-ez-az-uj-divat.htmlLehet ezüst vagy arany, a fémes ékszerek halmozása jó ideje trendi, még a legnagyobb melegben is. Odavagyunk a szép bizsukért és persze az ékszerekért is, ám a forróságban még ezek is melegítenek. Valószínűleg ebből kiindulva született meg 2014 új őrülete: a fémes ékszertetoválás. TrendOrigoÁtíratta Antonio-tetoválását Melanie Griffithhttp://www.life.hu/intim/20140729-melanie-griffith-eltavolitott-tetovalasat-es-uj-feliratot-iratott-ra.htmlJúnius elején jelentette be Melanie Griffith és Antonio Banderas, hogy 18 együtt töltött év után elválnak. A színésznő szabadulna a legendás Antonio-tetoválásától. Már meg is van az új felirat?Intim--Tetoválásokat kapott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/news/20140228-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-tetovalt-szines-haju-punk-lett-egy-amerikai-muvesz-altal.htmlEgy amerikai művész eljátszott a gondolattal, hogyan festene Vilmos herceg és Katalin hercegnő tetőtől talpig kivarrva. Íme az eredmény.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.