Kigyulladt egy tízemeletes ház szemétledobója

Forrás: Origo -
füst tűzoltó lakók tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ég egy tízemeletes ház szemétledobója Budapesten, kimenekítik a lakókat.

Pénteken koradélután tűz ütött ki a III. kerületi, tízemeletes épület szemétledobójában - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes-szóvivője az MTI-t. Kiss Norbert elmondta, hogy a lakók kimenekítésére azért van szükség, mert a lépcsőház füsttel telítődött. A tűzoltók megkezdték a lángok megfékezését.

Forrás: Origo

A házból öt embert, köztük két csecsemőt vittek füstmérgezés gyanújával kórházba. A lakók a tűzoltási utómunkálatok befejezése és a lépcsőház kiszellőztetése után térhetnek vissza. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Forrás: Thinkstock

Július 15-én az Andrássy úton gyulladt ki egy lakóház, a lángokat több napig oltották, az épület lakhatatlanná vált.

A net sztárja egy magyar medvehttp://www.life.hu/news/20140801-a-budapesti-allatkertben-egy-barnamedve-varjut-mentett-ki-a-vizbol.htmlVilághírt hozott nekünk a budapesti állatkert barnamedvéje. Videóra vették, ahogy a mackó egy varjút halászik ki a vízből. A nemzetközi sajtó szerint az állat jószándéka azért némiképp megkérdőjelezhető.NewsOrigoNapi bizarr: a világ legundorítóbb hamburgerehttp://www.life.hu/news/20140801-a-philadelphiai-pyt-etterem-bizarr-fanksajtburgert-dobott-a-piacra.htmlA philadelphiai PYT étterem tulajdonosa ezúttal az édes és a sós durva elegyével sokkolja az amerikaiak ízlelőbimbóját.NewsOrigoMár most falhatod A szürke ötven árnyalatáthttp://www.life.hu/news/20140731-a-szurke-50-arnyalata-erotikus-regeny-megihlette-a-cukraszokat-is-kaposak-a-christian-es-ana.htmlA szürke ötven árnyalata-fanatizmus a könyvesboltok után a divatvilágot, most pedig a cukrászdákat is meghódította.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.