40 ezer ember is dolgozhat majd a sanghaji szuperfelhőkarcoló irodaházában

Forrás: Feature China / Barcroft Media/Feature China / Barcroft Media/Feature China / Barcroft Media -
luxusszálloda irodaház Shanghai Tower felhőkarcoló szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint fél kilométer - felfelé. Az utolsó acélgerendát is helyére emelték vasárnap Sanghaj legmagasabb épületén, így a 632 méteres szuperfelhőkarcoló teljes magasságában áll. Megmutatjuk, hogy néz ki.

A szuperkarcoló a Shanghai Tower nevet kapta és a város keleti részében áll kistestvérei, a 432 méter magas Sanghaji Pénzügyi Világközpont és a 370 méter magas Jin Mao Torony között.
A 137 szintes torony kivitelezője elmondta, mostantól a belsőépítészeti és a külső díszítési munkálatokra összpontosítanak.

Forrás: Feature China / Barcroft Media/Feature China / Barcroft Media/Feature China / Barcroft Media

Az épület egyrészt irodaház lesz, ahol 30-40 ezer fő dolgozik majd, másrészt egy ötcsillagos szálloda, kiállító- és konferenciatermek, vendéglátóegységek is helyet kapnak benne.
Kilátója a 100. emeleten, 474 méteren lesz, a luxusszálloda a 84. és 110. emeletek közt kap helyet, amely így a világ legmagasabban fekvő hotelje lesz.

Forrás: Feature China / Barcroft Media/Feature China / Barcroft Media/Feature China / Barcroft Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.