gyilkosság Duna holttest Rákóczi híd ORFK
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi holttestére bukkantak a Dunában hétfőn a Rákóczi hídnál. A vizsgálat szerint nem gyilkosság történt.

A rendőrség lakossági bejelentés alapján találta meg a holttestet és közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügy körülményeit - tájékoztatta az ORFK kommunikációs szolgálata az MTI-t. Amint lesz bővebb tájékoztatás, itt a Life.hu-n is beszámolunk majd róla.

Ennyibe kerül az augusztus 20-i tűzijátékhttp://www.life.hu/news/20140811-brutto-150-millio-forintert-rendezik-meg-a-2014-es-budapesti-tuzijatekot.htmlBruttó 150 millió forintért gyönyörködhetünk idén Budapesten az augusztus 20-i tűzijátékban.News--Vízsugárral köszöntötték a vébéről hazatérő kajak-kenusokathttp://www.life.hu/news/20140811-a-moszkvai-veberol-hazaero-kajakkenusainkat-vizsugarral-koszontottek-a-liszt-ferenc-repuloteren.htmlAz oroszországi világbajnokságot 17 éremmel záró kajak-kenusaink a Wizz Air moszkvai járatával érkeztek haza, gépük pedig díszvízsugarat kapott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.NewsOrigoFontos határidő jár le kedden - A pótfelvételizők figyeljenek!http://www.life.hu/news/20140811-a-potfelveteli-jelentkezesi-hatarideje-kedd-ejfelkor-lejar.htmlKedden lejár a felsőoktatási pótfelvételi jelentkezési határideje. Ebben az esetben csak egy képzést lehet bejelölni.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.