Új, internetes tehetségkutató indul

Forrás: Thinkstock -
YouTube Ki Mit Tube zsűri tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki Mit Tube néven hamarosan új tehetségkutató startol itthon, amelyen bárki, bármivel elindulhat.

„A videómegosztó havonta egymilliárd nézője várja a jövő nemzedék új sztárjait, akik immáron a Youtube-on szólítják meg közönségüket. Nincsenek határok, ezen a versenyen bárki, bármivel indulhat" – írja közleményében a Red Lemon Media. A részletekről jövő héten tartanak majd sajtótájékoztatót, ahol részt vesznek majd a zsűri tagjai is: Puzsér Róbert kritikus, Sárközi Gyula koreográfus, Saiid rapper, Fluor Tomi rapper, Péterfy Bori énekesnő-színésznő, Mondik Noémi képzőművész, Puskás Peti énekes, valamint Ács Dani és Tamás Bence Gáspár, a 444.hu újságírói.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az eseményen Szirmai Gergő, az ország egyik legismertebb Youtube-os csatornájának készítője és Kovács Patrícia színésznő videóüzenetet küldenek majd, a moderátor pedig Hajós András lesz.

Ha már tehetségkutatók: a TV2 ősszel indítja el új műsorát, a Rising Start.

Korábban pedig élőben végigizgulhattad velünk az első magyarországi online tehetségkutatót, a B the First-öt.

Pálmafás strand nőtt ki a Szigetenhttp://www.life.hu/news/20140814--palmafas-stand-nott-ki-a-szigeten.htmlTrópusi hangulatban standolhatnak a Szigetelők, ugyanis a Duna mellett pálmafás strandot alakítottak ki a részükre.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huSosem láthattuk még ilyen hétköznapinak Audrey Hepburnthttp://www.life.hu/news/20140813-audrey-hepburn-sosem-volt-meg-ennyire-hetkoznapi-mint-bob-willoughby-fotoin.htmlHamarosan megjelenik a hollywoodi díva mindennapjait megörökítő fotóalbum, amelynek minden egyes darabját a hírességeket fotózó Bob Willoughby készítette.News--Szenzáció! Magyar építész tervezte a világ első vízházáthttp://www.life.hu/news/20140813-magyarorszagon-epult-fel-a-vilag-elso-vizhaza.htmlAz úgynevezett vízház, amely egy fiatal magyar építész ötlete nyomán valósult meg, érdekessége, hogy falai a szilárd anyagokon kívül folyadékot is tartalmaznak.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.