Így szerezz ingyenesen jogosítványt

Forrás: Thinkstock -
program képzés pályázat ingyenes kormány jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kormány jelentős összegeket fordít a tanulni vágyók képzésére, ha szemfüles vagy, jogosítványt is ingyen szerezhetsz!

Manapság egy jogosítvány megszerzése akár több százezer forintba is kerülhet. Az Újra Tanulok program keretein belül a piacképes szakmát adó okj-s képzések mellett jogosítványt is szerezhetsz. A három éves program lefutása alatt összesen 44 milliárd forint támogatást adtak a tanulni vágyóknak – írja a palyazatfigyelo.info, ahol minden részletet elolvashatsz.

Forrás: Thinkstock

A program elsősorban, de nem kizárólag olyan embereknek készült, akik alacsony iskolai végzettséggel rendelkeznek és nincsen állásuk, de részt vehetnek a képzéseken olyan emberek is, akiknek már van munkájuk, állásuk, sőt a közmunkások is részt vehetnek a programban.

Ingyenes C kategóriás jogosítvány szerezhető az alábbi megyékben : Baranya, Komárom – Esztergom, Nógrád, Pest, Tolna, Vas, Veszprém, Zala.

Ingyenes D kategóriás jogosítványt pedig az alábbi térségekben szerezhetsz: Baranya, Komárom – Esztergom, Nógrád, Vas, Veszprém, Zala.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.