Nem üzemel az Erzsébet téri Sziget Eye, a főváros óriáskereke

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
óriáskerék Sziget Eye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg nem üzemel az Erzsébet téri óriáskerék, a Sziget Eye – értesült a Life.hu.  Úgy tudni, ki sem nyitottak reggel, karbantartás folyik, amiről nem tudott a személyzet.

Hiába szeretnék az augusztus 20-t hazánkban ünneplő külföldi turisták és a fővárosba utazó vidékiek az ünnep előtt egy nappal felülről megcsodálni a várost. Az Erzsébet téren felállított hatalmas óriáskerék, a Sziget Eye, a Sziget Fesztiválhoz tartozó látványosság kistestvére nem üzemel, ma reggel ki sem nyitott. "Először csak úgy tudtuk, hogy karbantartás lesz, de 6 órája nem sikerült kinyitni, valami elromlott" - tudtuk meg a helyszínen lévő személyzettől.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

"Minden reggel egy teljes átvizsgálást végeznek a keréken az indulás előtt, ott derült ki a hiba, így senki nem volt a keréken, ugyanis még nem indult el aznap.Az elektromos rendszer egyszerű relé-hibája történt, de mivel nem egyszerű a szerkezet, az alkatrész beszerzése okozott problémát.Az alkatrész megérkezett, szerelik, még ma újraindul.20-án forogni fog"-tájékoztatott a Sziget sajtóiroda minket.

Felvágták az ország tortáját, mától mindenki megkóstolhatjahttp://www.life.hu/news/20140819-felvagtak-az-orszag-tortajat-somloi-revoluciot.htmlVégre mindenki megkóstolhatja Magyarország 2014-es tortájának választott Somlói revolúciót, amit ünnepélyesen felvágtak a fővárosi Clark Ádám téren.News--Orosz Barbi új stílusban szigetezett, csak a tűsarkú maradt http://www.life.hu/trend/20140817-orosz-barbara-musorvezeto-tusarku-cipoben-megy-a-sziget-fesztivalra.htmlMinden tiszteletünk Orosz Barbaráé, aki annyira ízig-vérig nő, hogy még a Szigetre is tűsarkúban megy. Na, neki el is hisszük, hogy képes benne elegánsan mozogni a pocsolyák között. De vajon létezik fesztiválkompatibilis magas sarkú? Még a végén kiderül, hogy igen.TrendOrigoAntal Timi kezét a Szigeten kérte meg szerelmehttp://www.life.hu/bulvar/20140819-antal-timi-egykori-x-faktoros-enekesnot-a-szigeten-jegyeztek-el.html"Hivatalosan " is megkérte az egykori X faktoros énekesnő kezét kedvese - tavaly már nem hivatalosan össze is kötötték a életüket - írta a Bors.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.