Pénteken temetik Bajor Imrét

Forrás: MTI/Beliczay László -
Bajor Imre temetés Farkasréti temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farkasréti temető Makovecz termében búcsúztatják Bajor Imre színművészt. A szertartás 2014. augusztus 22-én, pénteken 15 órakor kezdődik.

A nemrég elhunyt Bajor Imrét a Farkasréti temető 25-ös parcellájában, a művészparcellában helyezik örök nyugalomra - adta hírül az RTL Klub. A színészt, aki életének 58. évében, augusztus 6-án hunyt el, a televíziós csatorna saját halottjának tekinti. Bajor Imrét kolléganője és barátja, Hernádi Judit búcsúztatja majd. A Life.hu-n sztárszerzőnk, Csonka András emlékezett meg rá blogbejegyzésében.

Forrás: MTI/Beliczay László

Bajor Imre az ország egyik legkedveltebb művésze volt - 25 évig megállás nélkül dolgozott végig. 2009-ben jött az első "reccs", szilánkos bokatörése volt. Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének 2010 novemberében ezt nyilatkozta: "Konkrétan 51 éves koromig, amíg kórházat még csak belülről se láttam. Nem tudtam, mi az." Egészsége 2011 elején romlott meg, ismét kórházba került. Egyhónapos pihenő után visszatért a Heti Hetesbe és a színpadra is. 2013-ban megint beteg lett, majd 2014 elején ismét kórházba került. Kiderült: agydaganata van. A betegség végül legyőzte őt.

Részlet Szily Nóra interjújából

Azon gondolkoztam - ez a párodnak, Ildikónak is komoly próbatétel lehetett...

Hogyha ő nincs, én egész biztos, hogy nem vagyok már. Mert ő a legnagyobb erő. És ő tud a legjobban örülni. Ha másért nem, már ezért is kutyakötelességem megcsinálni. Meg azokért is, akik felhívtak, hogy miben segíthetnek... Figyelj. Nem olyan őrületes kor ez - ha egyébként rendben van minden szerve az embernek, akkor még 20-25 évet meg lehet spendírozni, és azért az lehet nagyon szép -, csak ki kell találnom, hogy hogyan! Még nem tudom. Azon vagyok. És komoly büszkeséggel tölt el, hogy sikerült túlélni - főleg egy ilyen léleknek, mint én.

A teljes interjút itt olvashatod, Szily Nóra összes beszélgetésért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.