Katalin hercegné szeretne lenni egy brit lány

Forrás: NORTHFOTO/© Brighton Argus/Solent News & Photo Agency/Brighton Argus/Solent News & Photo Agency -
Katalin hercegnő Katalin hercegné Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné hivatásos hasonmása szeretne lenni a 26 éves Christina Spencer, aki még csak most keresi az ő Vilmos hercegét.

Christina Spencert sokszor megállítják az utcán, mert azt hiszik, ő Katalin hercegné. A 26 éves brightoni lány nagyon szeretne a hercegné hivatásos hasonmásává válni.

Christina Spencer és Katalin hercegné Forrás: NORTHFOTO / AFP

Ehhez mondjuk kellene mellé egy Vilmos herceg hasonmás is, de Christina szerint nagyon nehéz jó herceget találni. Na, igen, ezt a problémát ismerjük akkor is, ha nem hasonmásokról van szó. A lány amúgy rendszeresen gyakorol: szeretné minél jobban elsajátítani Katalin mimikáját és gesztusait. Ezzel valószínűleg nem is lesz baja, a hercegné beszédével azonban igen. "Én sajnos selypítek, ő viszont nem. Talán dolgoznom kellene ezen is, de lehet, hogy vicces lenne egy selypítő Katalin hercegné" - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Forrás: NORTHFOTO/© Brighton Argus/Solent News & Photo Agency/Brighton Argus/Solent News & Photo Agency

A hercegnői hasonmások egyébként elég jól keresnek: Heidi Aganról a Life.hu-n is írtunk korábban. A 34 éves pincérnő 2012-ben közel kétszázötvenezer forintos órabért kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.