Ha ezt a videót megnézed, azonnal szeretnél majd egy kiskutyát

kutya videó kutyakölyök bulldog cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtaláltuk a tökéletes videót augusztus utolsó előtti péntekjére. Rocky, a nyolchetes francia buldog nagyon szeretne gazdája kezébe ugrani - egy ágyról. A próbálkozásai imádnivalóak. Nem is fűznénk ehhez többet.
Gyerekként szereti a kutyáját a fiatal párhttp://www.life.hu/csalad/20140805-jame-clauss-fotos-gyerek-hijan-a-kopcos-jack-russell-terriert-fotozta-le-mintha-a-parjaval-kozos.htmlAz elkészült képek megszólalásig hasonlítanak a cuki babás-mamás-papás fotókra, mégis teljesen mások, hiszen gyermek helyett egy terriert tart a pár a kezében.Család--Így nyert új értelmet a kutyapóráz http://www.life.hu/kult/20140804-a-szurke-otven-arnyalata-filmadaptacio-elozetesenek-parodiaja-kutyakkal.htmlKét cuki golden retviever bújt Anastasia Steele és Christian Grey bőrébe egy paródia kedvéért.KultOrigoÍgy lehet könnyen kutyabarát éttermet, szállást találnihttp://www.life.hu/news/20140729-kutyakereso-alkalmazas-amelyben-a-kutyabarat-helyeket-is-megtalalni.htmlA kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás. A 21. században több lehetőség is adott a számunkra, hogy minél könnyebben tarthassunk egy kis kedvencet, aki ha véletlenül eltűnik, csak a mobilunkat kell segítségül hívnunk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.