sztriptíztáncosnő szex vád férfi eljárás rendőr letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kisebb vagyonért már elvileg jár a szex is a táncon túl, nem? Hát, nem.

Nem éppen úgy végződött William McDaniel szombat estéje, ahogyan azt ő elképzelte. Az 53 éves férfi egy butte-i sztriptízbárban fizetett be egy nagyjából 85 ezres körre egy hölggyel, aki miután lenyomta a műsorszámot, távozni szeretett volna.

Forrás: Getty Images

Igen ám, de McDaniel nem erre számított, hiszen bízott benne, hogy ekkora összegért már szex is jár neki. A The Montana Standard szerint a férfi „szexuálisan agresszív lett" és olyannyira felmérgesítette magát, hogy még a 911-et is felhívta, hogy mégis milyen alapon nem akar vele lefeküdni a nő. McDanielt végül letartóztatták és eljárást indítottak ellene prostitúcióra való buzdítás vádjával.

A legdurvább balesetek hancúr közben:

Összeakadt intim piercingek, égési sérülések, szemgyulladás a spermától - szexbaleset bárkivel történhet. A Life.hu cikkét IDE kattintva olvashatod el.
Sztriptízbárban járt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140423-az-rtl-klubon-futo-baratok-kozt-sorozat-vili-bacsija-sztriptizbarban-mulatott.htmlVili bácsi sztriptízbárban mulatott és a történtek miatt kellemetlen helyzetben találta magát.TV + BulvárRTLKLUBSztriptíztáncost kért 100. születésnapjára (+18)http://www.life.hu/kult/20140116-doris-deahardie-brit-no-sztriptiztancos-ferfit-kert-100-szuletesnapjara.htmlEredetileg a levegőben, egy meztelen pilótával a fedélzeten akarta ünnepelni kerek életkorát Doris Deahardie, ám családja lebeszélte róla. Azért így sem kellett búslakodnia.KultJennifer Aniston nyomott egy vad sztriptízthttp://www.life.hu/kult/20130524-jennifer-aniston-egy-szal-fehernemuben-lejt-erotikus-tancot-legujabb-filmjeben.htmlLevetkőzött Jennifer Aniston. A színésznő mindössze egy szál fehérneműben pózol és vadul táncol legújabb filmjében.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.