Zseniális találmány! Ezzel a késsel minden vajat kenyérre kensz!

Forrás: kickstarter.com -
pirítós reszelő hűtő kés vaj keménység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Speciális, beépített reszelővel ellátott vajazó kést talált ki egy ausztrál cég. Nem okoz többé gondot a kőkemény vaj.

A vajas pirítósnál nincs egyszerűbb és finomabb reggeli. A hűtőből kivett kemény vajjal azonban lehetetlen bánni, csak összetöröd vele a kenyeret. Ismerős a szituáció? No, ennek most vége, mert itt a szuper vajazó kés, a Stupendous Splendiferous ButterUp.

Forrás: kickstarter.com

Titka, hogy az apró lyukak segítségével összegyűjti a vajat, gyakorlatilag lereszeli azt és egyenletesen eloszlatja a kenyéren.

A nagyszerű terméket egy ausztrál cég, a Design Momentum találta ki. A csapat felrakta a projektet a Kickstarter nevű finanszírozási oldalra is, ahol az volt a cél, hogy 38 ezer dollárt gyűjtsenek össze. Ezt az összeget már réges-rég túlszárnyalták.

Nézd meg, hogy műkődik a vajazó kés:

Szuperkés híján...

Korábban egyébként már megmutattuk, hogyan varázsolhatsz a konyhában kenhető vajat egy perc alatt. A trükkért kattints IDE!

Fizet a Facebook annak, aki hibát találhttp://www.life.hu/news/20140826-a-facebook-fizet-annak-aki-hibat-talal-legujabb-virtualis-termekeben-az-oculus-riftben.htmlAlsó hangon 500 dollárt fizet a Facebook annak, aki hibát talál legújabb termékében, a virtuális sisakban, amit Oculus Riftnek hívnak. Felső határ viszont nincs.News--Jeges víz helyett anyatejjel öntötte nyakon magát Olivia Wildehttp://www.life.hu/news/20140826-olivia-wilde-jeges-viz-helyett-anyatejjel-ontotte-nyakon-magat-az-icebucketchallenge-kihivasan.htmlA saját tejével teljesítette a mostanában oly' nagy népszerűségnek örvendő IceBucketChallenge-et a Doktor House színésznője.News--Horror a sarki fűszeresnél: egy kisboltban talált rá apja hamvaira egy nőhttp://www.life.hu/news/20140826-horror-a-sarki-fuszeresnel-egy-kisboltban-talalt-ra-apja-hamvaira-egy-no.htmlA kézbesítéssel megbízott futár nem tudta a kijelölt címnek átadni az urnát, ezért egy berlini boltban hagyta - írja az MTI a Bild című német lapra hivatkozva.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.