Jeges víz helyett anyatejjel öntötte nyakon magát Olivia Wilde

kihívás videó IceBucketChallenge anyatej Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A saját tejével teljesítette a mostanában oly' nagy népszerűségnek örvendő IceBucketChallenge-et a Doktor House színésznője.

Egy tetőtéri terasz kellős közepén öntött magára egy tál tejet Olivia Wilde, miután két kihívó is – a színésznő Diana Agron és a gyereksztár Ty Simpkins – felszólította az IceBucketChallenge teljesítésére.

Mi ez az IceBucketChallenge?

A kezdeményezés az ALS nevű idegrendszeri betegség elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet. Lényege, hogy a kihívottaknak egy vödör jeges vizet kell a fejükre önteni - amennyiben mégsem így tesznek, minimum 100 dollárt kell utalniuk valamelyik jótékonysági szervezetnek. A sztárok általában mindkettőt megteszik - IDE kattintva még többet tudhatsz meg a kezdeményezésről.

A színésznő, aki idén áprilisban adott életet kisfiának, egy vödör anyatejjel helyettesítette az ilyenkor szokásos jeges zuhét, miután saját elmondása szerint „nem talált vizet," ezért „egész éjjel ezt készítette." Íme, a videó:

Így szoptatja kisbabáját Olivia Wildehttp://www.life.hu/csalad/20140805-olivia-wilde-szineszno-a-dr-house-sztarjarol-fotok-keszultek-szoptatas-kozben.htmlA gyönyörű színésznőt nemrég szoptatás közben fotózták az egyik női magazin kedvéért. Olivia bevállalta, a képek pedig csodaszépek lettek. Család--Liam Neeson előtt meztelenkedett Olivia Wildehttp://www.life.hu/news/20140416-olivia-wilde-teljesen-meztelenre-vetkozott-a-harmadik-ember-cimu-filmben.htmlKollégája szeme láttára vált meg minden, de tényleg minden ruhájától a dögös színésznő.News--Olivia Wilde nem kér feleségtartást exférjétőlhttp://www.life.hu/kult/20110318-sztar-szineszno-olivia-wilde-nem-ker-felesegtartast-exferjetol.htmlOlivia Wilde nyolc év után beadta a válókeresetet, és kikötötte, hogy nem kér feleségtartást.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.