Justin Theroux jeges vödör jótékonykodás IceBucketChallenge Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, hogy kihívta az IceBucketChallenge teljesítésére, Justin Theroux még boldogan segített is a kivitelezésben menyasszonyának.

Jennifer Aniston is beállt a nyakonöntős sztárok sorába. A színésznőt vőlegénye, Justin Theroux hívta ki az IceBucketChallenge teljesítésére, hogy aztán készségesen segítsen egy vödör jeges vizet zúdítani kedvese nyakába – ahogyan ő is mondja az alábbi videóban – „jóóó lassan." A végén pedig még egy csókot is kap jutalmul a jeges vizes zuhéért. Íme, a videó:

Jennifer egyébként Courteney Coxot, Chelsea Handlert és Howard Sternt jelölte meg kihívottjaiként, valamint elmondása szerint „egy hatalmas nagy adományt" ajánlott fel egy szervezetnek és mindenkit arra buzdít, hogy tegyen így.

Mi ez az IceBucketChallenge?

A kezdeményezés az ALS nevű betegség elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet, meglehetősen egyedi módon: híres és nem híres emberek kihívottjai ragadnak jeges vizes vödröt és öntik fejükre annak minden tartalmával együtt. Hogy bizonyítsák tettüket, videón rögzítik is – a témáról IDE kattintva olvashatsz többet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.