300 voltot vezetett modelljeibe a fotós – őrült fotósorozat

Forrás: Patrick Hall Photography/Patrick Hall -
fotográfus modell fotósorozat áram videó sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki támadna rá modelljeire sokkolóval egy látványos fotósorozat kedvéért? A válasz lentebb.

Az esküvőfotósként ténykedő Patrick Hall gondolt egy merészet és sokkolóval támadt rá modelljeire. Persze semmi hátsó szándéka nem volt a dologgal, pusztán az arckifejezésük izgatta a művész fantáziáját.

Forrás: Patrick Hall Photography/Patrick Hall

Hogy még izgalmasabbá tegye a dolgot, a sokkolópisztolyt a modellek kedves ismerősei vagy barátai kezébe adta. Őrült egy ötlet, ám annál látványosabb, az biztos! A fotósorozatból egy úgynevezett slow-motion, vagyis lassított videó is készült, alább te is megnézheted:

Kiakadt agyonphotoshopolt fotóján a fehérneműmodellhttp://www.life.hu/trend/20140826-kiakadt-agyonphotoshoppolt-fotojan-a-fehernemumodell-meaghan-kausman.htmlJó néhány kilót lefaragtak az egyébként is karcsú Meaghan Kausmanról. Nem csoda, ha kicsit megviselte a dolog.TrendOrigoFelemelő fotósorozat 3 kislányról, akik legyőzték a rákothttp://www.life.hu/drlife/20140813-vidam-fotosorozat-3-kislanyrol-akik-legyoztek-a-rakot.htmlRheannt, Ainsley-t és Ryliet múlt hónapban nyilvánították gyógyultaknak.Dr. LifeOrigoMerész fotósorozat készült az 53 éves színésznőrőlhttp://www.life.hu/trend/20140627-kathy-griffin-meztelen-fotosorozata.htmlKathy Griffin bevállalta: anyaszült meztelenül pózolt és mártózott meg egy medencében néhány szexi kép kedvéért.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.