Egy pedofilt keres egész Madrid

Forrás: Getty Images -
gyógyszer férfi Spanyolország pedofil molesztálás kislány Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi kislányokat csábít magával, gyógyszerekkel kábítja el őket, majd a spanyol főváros forgalmas pontjain teszi ki őket.

Madrid első számú rendőrségi ügyének tekintik a hatóságok annak a pedofíliával gyanúsított személy megtalálását, aki elcsábítja, begyógyszerezi, molesztálja, majd a spanyol város különböző pontjaira viszi és hagyja ott őket félig még elkábítva – írja az El País.

Illusztráció Forrás: Getty Images

Eddig összesen 3 esetet rögzítettek, a legelső áprilisban, a második júniusban, a legutóbbi pedig múlt hét pénteken történt, mindhárom esetben 5-6 órán át tartotta fogva az elrabolt kislányokat. A legutóbbi abban különbözött az első kettőtől, hogy se nem gyógyszerezte be, se nem vitte haza magához a 7 éves dominikai kislányt – emiatt felmerült, hogy talán nem is ugyanaz volt az elkövető.

Akik szerint a pedofília nem bűncselekmény

Két visszataszító csoportosulás, akik szerint teljesen rendben van, amikor egy felnőtt férfi szexuális úton közeledik egy fiatalkorú fiúhoz. A témáról IDE kattintva olvashatsz bővebben.

Azonban ő is ugyanarról a világos színű autóról és 180 centi, 35-40 körüli férfiról számolt be, mint társai. A rendőrség az összes elérhető járőrét mozgósította megtalálásához.

Kiderült: éveken át molesztálta tanítványait a budapesti gimnázium elismert tanárahttp://www.life.hu/csalad/20140713-kiderult-eveken-at-molesztalta-tanitvanyait-a-budapesti-gimnazium-elismert-tanara.htmlNemrégiben a 444.hu oldal számolt be arról, hogy 25 évvel ezelőtt éveken át molesztálta rábízott tanítványait a budapesti elitgimnázium tanára. Család--Gusztustalan vágyak: gyermekméretű szexrobotok készülnek pedofiloknakhttp://www.life.hu/intim/20140730-szexrobotok-robotszex-szex-gyermekmeretu-robotokkal-pedofiloknak.htmlHidraulikus merevedés és gépi orgazmus a közeljövőben című cikkünkben említettük már, hogy vélhetően 2050-ben robotokkal szexelünk majd. 2013-ban elárverezték már az első szexrobot szüzességét, vagyis nem is vagyunk olyan messze ettől, mint amennyire elsőre tűnik. Most pedig már pedofiloknak terveznek gyerekméretű szexrobotokat.Intim--Újabb pedofilbotrány Hollywoodbanhttp://www.life.hu/news/20140506-ujabb-pedofilbotrany-hollywoodban-bryan-singer-ellen-az-x-men-filmek-rendezojet-vadoljak-ismet.htmlÚjabb pedofilvád érte a 48 éves Bryan Singert, aki az X-Men című filmsorozat rendezőjeként ismert. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.