Jennifer Aniston terhesnek néz ki legfrissebb képein

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Brad Pitt terhesség Justin Theroux család Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 28-a könnyen lehetett volna az a nap is, amelyet Brad Pitt és Angelina Jolie házasságkötésének híre ragyog be. Jennifer Aniston azonban igyekezett ellopni a show-t exférje öröme elől.

Jennifer Aniston, akit a hírek szerint a kolléganőjével, Liv Tylerrel csal meg a vőlegénye, legújabb filmjének, a Life of Crime-nak a bemutatóján jelent meg Hollywoodban augusztus 27-én. Jen ismét nagyon csinos volt, ruhája azonban komoly találgatásokra adott okot:

Forrás: AFP/Jason Merritt

Egyelőre nem erősítették meg a várandóság hírét, de mi kizártnak tarjuk, hogy Jennifer terhesen bevállalta volna pár nappal ezelőtt az IceBucketChallenge-t. Vagy mégis?

Halle Berry, Jennifer Aniston vagy Jessica Simpson dögösebb a saját parfümreklámjában?http://www.life.hu/trend/20140820-halle-berry-jennifer-aniston-es-jessica-simpson-sajat-parfumjenek-reklamkapanyaban-szerepel.htmlAmikor egy világsztár saját nevével fémjelzett parfümöt dob piacra, akkor általában a kampányfotókon is ő szerepel. És mivel minél több darabot szeretnének eladni belőle, így nem árt, ha az adott híresség a dögösebbnél is dögösebb. Idén nyáron Halle Berry, Jennifer Aniston és Jessica Alba is új parfümmel jelentek meg, de vajon melyikük illatát látjuk a legszexisebbnek?Trend--Jennifer Aniston elárulta, miért nem lesz plasztikai műtétjehttp://www.life.hu/trend/20140811-jennifer-aniston-elarulta-miert-nem-lesz-plasztikai-mutetje.htmlA Jóbarátok sztárja a sminkmester Bobbi Brownnak beszélt arról, miért nem fog soha kés alá feküdni.Trend--Végre! Jennifer Aniston divatozik!http://www.life.hu/trend/20140802-jennifer-aniston-szineszno-befonatta-a-hajat.htmlSzeretjük Jennifer Aniston vörös-szőnyeges stílusát, mert általában szexi, elegáns, mégis trendi. Ám ha a hajáról van szó, a színésznő túlságosan is előnyben részesíti a hagyományos dolgokat. Ám ennek most váge!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.