45 évvel a brutális gyilkosság után megszólalt Sharon Tate húga

gyilkosság brutális kegyetlenség People magazin interjú Sharon Tate Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debra mindössze 16 éves volt, amikor az ígéretes karrier előtt álló Sharon Tate-re és barátaira három ember tört rá otthonában és brutálisan végeztek velük.

45 évvel Sharon Tate brutális meggyilkolása után most először szólalt meg a modell-színésznő húga, Debra. A most 61 éves hölgy, aki mindössze 16 volt az ígéretes karrier előtt álló Sharon 1969-es halálakor, a People magazinnak beszélt az elmúlt évek kínjairól.

Forrás: Northfoto

A halál tette ismertté: Sharon Tate

A gyönyörű Sharon Tate a hatvanas évek legígéretesebb fiatal színésznői közé tartozott. 1968-ban feleségül ment a híres lengyel filmrendezőhöz, Roman Polańskihoz. 8 és fél hónapos terhes volt, amikor negyedmagával együtt különösen brutális módon végeztek vele otthonában – Takács Nóra Sharon Tate-ről szóló cikkét ITT olvashatjátok el.

Szerelmi gyilkosságok – a szenvedély mindenre képeshttp://www.life.hu/csalad/20140702-szerelmi-gyilkossagok-a-szenvedely-mindenre-kepes.htmlMire vagy képes a szerelmedért? És hogyan dolgozod fel azt, ha ő egyik pillanatról a másikra elhagy? Vannak, akik egyszerűen felülkerekednek a dolgon és új utakat látnak maguk előtt, míg másokban egyre csak tombol a bosszúvágy. Bőven akadnak olyanok is, akik a gyilkosságtól sem riadnak vissza – íme, néhány hátborzongató eset. CsaládOrigoElhunyt Lauren Bacall, Hollywood egyik utolsó dívájahttp://www.life.hu/kult/20140813-meghalt-lauren-bacall-hollywoodi-szineszno-humphrey-bogart-szerelme.htmlHumphrey Bogart nagy szerelme, a káprázatos hollywoodi díva 89 éves korában hunyt el. A hírt fia, Stephen Bogart erősítette meg.KultOrigoSzüzet szüntess! Nekik dobták oda ártatlanságukat Hollywood celebnőihttp://www.life.hu/intim/20140723-szuzesseg-elvesztese-taylor-swift-jake-gyllenhaal-kirsten-dunst-vanessa-hudgens-zac-efron.htmlAzt már tudjuk, hogy az akkor 15 éves Zimány Linda szüzességét Kefír vette el. Tisztában vagyunk azzal is, hogy Cinthya Dictatornak Varga Viktor volt az első, és az sem maradt titokban, hogy a barátok köztös Solti Ádám hogyan emlékszik vissza a nagy napra. Mindezeken felbuzdulva világsztárok ártatlanságának nyomába eredtünk, és igen izgalmas összefüggésekre bukkantunk.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.