45 kilós a világ legnagyobb turbánja

Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma / Barcroft India/Ajay Verma / Barcroft India -
fotó turbán India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Avtar Singh az a férfi, aki a világ legnagyobb turbánját viseli. Lenyűgöző az a fotó, amely még júliusban készült róla Indiában.

A Northfoto képügynökségnél találtuk azt a fotót, amelyen a büszke indiai férfi pózol fején a világ legnagyobb turbánjával. A fejék 45 kilót nyom, körülbelül annyit, mint egy kifejlett labrador kutya. Megdöbbentő, de letekerve az egész 645 méter, ami végül is 13 olimpiai medence hosszának felel meg. A 60 éves férfinek hat órájába telik, mire felszereli magára a turbánt, amely nehézzé teszi az olyan hétköznapi dolgokat, mint besétálni egy ajtón vagy beülni egy autóba. De azért nagyon szép.

Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma / Barcroft India/Ajay Verma / Barcroft India

Hatalmas, nyolckilós kezekkel éli életét egy indiai kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20140820-egy-indiai-kisfiunak-hatalmas-nyolc-kilos-kezei-vannak.htmlMindkét kézfeje nyolc-nyolc kilót nyom annak az indiai kisfiúnak, akiről még az orvosok sem tudják megállapítani, hogy mi baja lehet.Dr. LifeSosem hitte volna: családot alapított a 107 centis indiai férfihttp://www.life.hu/csalad/20140729-szerelmes-lett-es-csaladot-alapitott-egy-indiai-torpe-novesu-ferfi.htmlA 32 éves Arif Ibrahim Tambe sosem hitte volna, hogy egyszer valaki szerelmes lesz belá, azt pedig pláne nem, hogy családot is alapít. Arif Ibrahim Tambe ugyanis mindössze 107 centiméter magas.CsaládMajomistenként tisztelik az indiai férfithttp://www.life.hu/news/20140210-chandre-oraon-indiai-ferfit-majomistenkent-tisztelik-ugyanis-farka-van-a-hatan.htmlA 35 éves Chandre Oraonhoz emberek tucatjai érkeznek nap mint nap Indiából, és a legkülönbözőbb problémákra várnak tőle megoldást. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.