Strandidő lesz a nyár utolsó hétvégéjén

Forrás: Thinkstock -
meleg hidegfront hétvége kánikula időjárás Nyár strandidő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok napsütést és kevés bárányfelhőt ígérnek az időjósok augusztus utolsó hétvégéjére. Szombat délután 30 fokot mutatnak majd a hőmérők.

A szeptemberi iskolakezdés és dolgos hétköznapok előtt irány a strand vagy egy hangulatos vízpart!

Forrás: Thinkstock

Szombaton több órás napsütésre van kilátás, csak az északi tájakon alakulhat ki egy-egy futó zápor, de az ország nagy részén 25 fok fölé kúsznak a hőmérők higanyszálai. Vasárnap délelőtt még élvezhetjük a meleg nyárias időt, délután és az esti órákban azonban megérkezik a hidegfront és többfelé záporokra, zivatartokra kell számítani.

Szabadstrand-körkép

Bármerre indulsz a városból, még egy rövidebb kiruccanás is jelentősen megterheli a pénztárcádat. Ha a lehető legtöbbet szeretnéd spórolni, országszerte több ingyenes strand közül válogathatsz, és még a borsos parkolási díjat is megúszhatod! A Life.hu összegyűjtötte a legkellemesebb vízparti helyeket, ahol nem kell fizetned a fürdőzésért.
Jennifer Aniston terhesnek néz ki legfrissebb képeinhttp://www.life.hu/news/20140828-jennifer-aniston-cafolja-a-hogy-terhes-de-a-ruhaja-mast-mutat.htmlAugusztus 28-a könnyen lehetett volna az a nap is, amelyet Brad Pitt és Angelina Jolie házasságkötésének híre ragyog be. Jennifer Aniston azonban igyekezett ellopni a show-t exférje öröme elől.News--Valódi mese! A farkas és a szamár barátságahttp://www.life.hu/news/20140828-la-fontaine-mesebe-is-beleillene-az-europai-szurkefarkas-es-a-neki-eledelul-szant-idos-szamar.htmlAkár egy La Fontaine mesébe is beleillene az európai szürkefarkas és a neki eledelül szánt idős szamár barátsága.News--Egy pedofilt keres egész Madridhttp://www.life.hu/news/20140828-egy-pedofil-ferfitol-retteg-madrid.htmlA férfi kislányokat csábít magával, gyógyszerekkel kábítja el őket, majd a spanyol főváros forgalmas pontjain teszi ki őket.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.