Megerőszakoltak egy lányt a gólyatáborban

Forrás: Thinkstock -
iskola nemi erőszak erőszak Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Somogy megyei rendőrség megerősítette a hírt: szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoznak Fonyódligeten.

A nyomozás érdekére hivatkozva nem közölték, hogy melyik intézmény gólyatáborában történt az eset, de ezen a hétvégén két budapesti felsőoktatási intézmény is a településen tartja rendezvényét.

Forrás: Thinkstock

Szétverte menyasszonya arcát a rapper? - Íme a családon belüli erőszak celeb módrahttp://www.life.hu/csalad/20140809-majka-zenesztarsa-curtis-bantalmazta-menyasszonyat.htmlSokkoló fotókat osztott meg magáról az ismert zenész, a rapper Curtis menyasszonya a facebookon. A lány szerint a képek azután készültek, miután egy vitának veréssel vetett véget a párja - írta a Bors. Néhány napja egy "ismeretlen" fiatal nő tárta fel fájdalmát és sebeit a közösségi oldalon. Erről a Life.hu is beszámolt. Család--Meggyalázott nők - "csak" egy eszköz a háborúban a szexuális erőszak? http://www.life.hu/drlife/20140613-21-orszagban-folyik-jelenleg-haborus-jellegu-nemi-eroszak.htmlA háborús helyzetben nőket (kislányokat!) ért szexuális erőszak végigkíséri a történelmet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a civil és tökéletesen védtelen nők elleni nemi erőszakra lenne elfogadható magyarázat, ahogy felmentése sincs az elkövetőknek.Dr. Life--Tények és tévhitek: családon belüli erőszakhttp://www.life.hu/csalad/20140102-tenyek-es-tevhitek-csaladon-beluli-eroszak.htmlA családon belüli erőszakról a köztudatban számos tévhit él. Eloszlatásuk kiemelten fontos, mivel ezek a tévhitek sokszor megbénítják mind az áldozatok segítségkérését, mind az ismerősök és az intézmények beavatkozását. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.