Gyász: elhunyt a világhírű basszusgitáros, a Jethro Tull alapítója

halál Hawaii basszusgitáros Jethro Tull
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvanhét évesen szívelégtelenségben, hawaii otthonában meghalt Glenn Cornick brit zenész, a Jethro Tull progresszívrock-zenekar alapító gitárosa. 

A pénteken elhunyt rocklegendát egy hospice-házban érte a halál. Glenn Cornick 1967-től volt a progresszív rock egyik legjelentősebb zenekarává vált együttes első basszusgitárosa.

Szűk családi körben búcsúznak Robin Williamstőlhttp://www.life.hu/news/20140816-robin-williams-szinesz-temetese-szuk-csaladi-korben-lesz.htmlRobin Williams öngyilkosságának hírén az egész világ megdöbbent. Ám hiába lennének ott a végső búcsún rajongók ezrei, erre valószínűleg nem lesz lehetőségük. A család ugyanis szűk körben búcsúzik a színésztől.News--Ezért nem számolt be az M1 Híradó Bajor Imre halálárólhttp://www.life.hu/news/20140807-bajor-imre-halalaval-nem-foglalkozott-az-m1-hiradoja-kozlemenyben-reagal-az-mtva.htmlBajor Imre színész halálával szerdán nem foglalkozott az M1 esti Híradója, pedig az MTI is lehozta a hírt. Az Origo megkeresésére az MTVA-nál türelmet kértek, és azt mondták, írásban reagálnak a mulasztásra. Így is történt.NewsOrigoEltemették Paul Walkerthttp://www.life.hu/bulvar/20131215-eltemettek-paul-walkert-a-halalos-iramban-filmek-sztarjat.htmlA legszűkebb baráti és családi körben temették el szombaton Los Angelesben Paul Walkert, a Halálos iramban című akciófilmek sztárját, aki tragikusan fiatalon, 40 évesen hunyt el egy mindmáig tisztázatlan autóbalesetben a várostól északra fekvő Valencia területén.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.