Félmeztelen holttestet találtak egy pesti bérházban

Forrás: Thinkstock -
halál bérház holttest Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelen testét sebek borították annak a 30 év körülüli férfinek, akinek holttestéhez szombaton riasztották a rendőrséget Budapesten.

"Reggel nem sokkal fél kilenc után érkeztem anyukámmal és a testvéreimmel ide, hogy kitakarítsunk egy irodát – mesélte a teljes neve elhallgatását kérő P. Dávid a Borsnak. Megláttam egy földön heverő, fekete hajú, fekete farmert és fehér-kék kockás inget viselő férfit. Nagyon megijedtem, mert a farmerja félig le volt húzva, akárcsak az alsója. Az inge kigombolva. A hasán két zúzódásnyomot láttam, a nyakán pedig egy tíz-centi hosszú és kétcenti széles pirosas csík volt" – idézte fel a látottakat a holttestre rábukkanó férfi. Hallottam, amikor a rnedőrök mondták, hogy nagyjából öt-hat órája lehetett halott. Vagyis hajnali fél három és fél négy között halhatott meg. Az biztos, hogy nem itt lakott, senki nem tudja, hogy tudott bejönni a kapun. Semmilyen irat nem volt nála, egyedül a csuklóján volt egy külföldi feliratú szalag, olyan, amilyet a szórakozóhelyeken adnak. – mondta a fiatalember a Borsnak.

Forrás: Thinkstock

Az ORFK szerint az idegenkezűséget kizárták, azt, hogy a fiatal férfi szervezetében találtak-e drogot, egyelőre nem tudni.

Félmeztelenül őrjöngött egy férfi a Blahánhttp://www.life.hu/news/20140522-meghalt-egy-ferfi-a-fovarosi-blaha-lujza-teren-elotte-felmeztelenul-orjongott.htmlEgy félmeztelen, őrjöngő férfihoz kértek rendőri segítséget a járókelők a fővárosi Blaha Lujza téren, szerdán este. A férfi később életét vesztette – írja az Origo. News--Szegedi volt a Blahán meghalt fiatalhttp://www.life.hu/bulvar/20131126-szegedi-fiatalember-lehetett-az-aldozat-akinek-holttestet-szombaton-talaltak-meg-a-blaha-lujza.htmlEgy szegedi fiatalember lehetett az áldozat, akinek a holttestét szombaton találták meg a Blaha Lujza téren. A születésnapján halt meg.TV + BulvárVérbefagyott holttestet találtak a Blahánhttp://www.life.hu/bulvar/20131123-budapest-vii-keroleteben-verbefagyott-holttestet-talaltak-a-blahan.htmlVérbefagyott holttest feküdt a Blaha Lujza térnél, az Osvát utca sarkán álló szálloda előtt - tájékoztat az Origo.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.