Jótékony jegelés! Felesége lábai közé öntötte a vizet Alec Baldwin

kihívás Ice Bucket Challenge Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már eddig is tudtuk, hogy Hilaria Baldwin a legextrémebb helyzeteket is jógával oldja meg, így nem is volt meglepő, hogy az Ice Bucket Challange kihívást is igen merészen értelmezte.

Alec fiatal neje fejen állva, a fenekére és a lába közé kapta a jeges vizet férjétől egy rózsaszín babakádból. Mellettük pedig kislányuk, Carmen és a kutyusaik is láthatók. Íme a sztármami vállalása:

Bajban vannak a világsztárok! Jennifer Lawrence pucér fotói is nyilvánosságra kerültekhttp://www.life.hu/news/20140901-pucer-fotok-jennifer-lawrence-kate-upton-kirsten-dunst-ariana-grande-szinesznokrol.htmlVasárnap éjszaka hollywoodi sztárok pucér fotói jelentek meg a neten, miután egy hacker feltörte a hírességek iCloud-os felhasználóját - írja HuffingtonPost. Az áldozatok között van Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Kaley Cuoco, Lea Michele, Mary Elizabeth Winstead, Ariana Grande és még sokan mások.News--Ice Bucket Challenge meztelenül: egy német modell bevállaltahttp://www.life.hu/news/20140830-micaela-sch-fer-nemet-modell-meztelenul-vallalta-be-az-ice-bucket-challenge-kihivast.htmlKicsit kezd ugyan unalmassá válni a jeges vödrös kihívás, a külföldi és magyar sztárok azonban rendületlenül tolják fel néha vicces, esetenként pedig cikis videóikat a Facebookra, vagy a You Tube-ra. Utóbbin most egy igen érdekes vállalást találtunk.News--Jennifer Aniston terhesnek néz ki legfrissebb képeinhttp://www.life.hu/news/20140828-jennifer-aniston-cafolja-a-hogy-terhes-de-a-ruhaja-mast-mutat.htmlAugusztus 28-a könnyen lehetett volna az a nap is, amelyet Brad Pitt és Angelina Jolie házasságkötésének híre ragyog be. Jennifer Aniston azonban igyekezett ellopni a show-t exférje öröme elől.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.