Találkozót szerveznek az Illatos úti örökbefogadott kutyáknak

Forrás: Getty Images -
találkozó örökbefogadás kutya állatmenhely Városliget gazdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a hétvégi programja annak, aki az Illatos úti állatmenhelyről fogadta örökbe négylábúját: szeptember 7-én irány a Városliget!

Találkozót hirdetett az Illatos úti menhely azoknak a gazdiknak, akik kisállatukat innen fogadták örökbe. A Facebookon is közzétett II. Örökbefogadott Állatok Napján, szeptember 7-én, 9 órakor kerül sor a Városligetben. Minden résztvevőnek angyal-oklevéllel hálálják meg az örökbefogadását. Kedves Bélyeg, ott a helyed!

Forrás: Getty Images
Így távoznak a kutyusok a menhelyről http://www.life.hu/news/20140519-sarah-lauch-lelkes-kutyarajongo-megorokitette-ahogy-a-kutyusok-tavoznak-a-menhelyrol.html Egy lelkes kutyarajongó megörökítette, ahogy a kutyák új gazdijukhoz távoznak a menhelyről. A képek tanúsága szerint az ebek tudják, jó helyre kerülnek. News -- Elbűvölő fotósorozat menhelyes kutyákról http://www.life.hu/news/20140324-jessica-trinh-amerikai-fotografus-fotosorozata-menhelyes-kutyakrol.html Egy amerikai fényképész fotósorozatával akar segíteni a menhelyen élő kutyáknak, hogy új otthonra találhassanak. News Origo Kutya egy lagzi! Összeházasodott Lucy és Teddy, a két blöki http://www.life.hu/news/20140825-kutya-eskuvo-osszehazasodott-lucy-es-teddy-a-ket-mentett-kutya.html A két mentett kutya, Lucy és Teddy hivatalosan is összekötötték az életüket egy cuki ceremónián. A gazdi véletlenül fotós, így tündéri felvételeket készített az ifjú párról. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.