Megható levelet küldött Schumacher felesége egy 9 éves kisfiúnak

Forrás: AFP/Eric Gaillard -
síbaleset köszönet Corinna Schumacher felépülés Michael Schumacher könyv Ferrari levél jókívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Corinna Schumacher egy kedves üzenetben köszönte meg a gyermeknek különleges ajándékát. A kissrác egy könyvet írt „Ferrari Adventures" címmel, amelyet természetesen Schumacher ihletett. Ennek egy példányát kapta meg a család.

Egy 9 éves fiatal srác, Aiden Gormley a szerzője annak a novellának, amely nemrég jelent meg „Ferrari Adventures" címmel. A gyerek hatalmas rajongója Michael Schumachernek, így érhető, mennyire meglepődött, amikor a napokban az egykori autóversenyző feleségének levelét tarthatta kezében. A kiadó ugyanis elküldte a kötet egy példányát a családnak. A decemberben síbalesetet szenvedett expilóta neje egyebek mellett azt írta, hogy Schumacher nagy harcos, és soha nem adja fel.

Forrás: AFP/Eric Gaillard

Megköszönte továbbá azt a rengeteg jókívánságot, amit az utóbbi időben kapnak, és amelyekből erőt tud nyerni a család ezekben a nehéz időkben.

Schumachert még mindig egy Lausanne-i kórházban kezelik, Svájcban. A hathónapos kómából már felébredt, de még hosszú út vár rá, amíg teljesen felépül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.