Ezeknek a kutyáknak lenne néhány szavuk a gazdihoz

Forrás: viralnova.com -
frizura kutya nyírás olló gazdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémes séróval pózoló kutyákat gyűjtött össze a Viralnova nevű oldal. Ollót már nem adnánk a gazdik kezébe!

Mindannyian szeretünk stílusosak, divatosak lenni. Valószínű, így gondolták ezt az alábbi ebek gazdijai is. De vajon a blökik is egyetértenek ebben? Íme, a legkatasztrofálisabb séró verseny győztesei.

Az aranyérmes - benne van az X:

Forrás: viralnova.com

Az ezüstérmes:

Forrás: viralnova.com

És végül a 3. helyezett:

Forrás: viralnova .com

További frizuracsodákat IDE kattintva nézegethetsz!

Kutya egy lagzi! Összeházasodott Lucy és Teddy, a két blökihttp://www.life.hu/news/20140825-kutya-eskuvo-osszehazasodott-lucy-es-teddy-a-ket-mentett-kutya.htmlA két mentett kutya, Lucy és Teddy hivatalosan is összekötötték az életüket egy cuki ceremónián. A gazdi véletlenül fotós, így tündéri felvételeket készített az ifjú párról.News--A pandakutya az meg mi?http://www.life.hu/news/20140514-kinaban-statuszszimbolumnak-szamit-a-pandakutya.htmlMai találásunk egy különös állatka: a pandakutya. Még soha nem láttunk ilyen teremtményt, és bár első pillantásra elképesztő cukinak tűnik, amikor belegondoltunk, hogy miképpen is "készül" aranyos pofikája, inkább elszomorodtunk.NewsNorthfotoEgy kutya is meghódította a Mount Everestethttp://www.life.hu/news/20140429-rupee-kutyus-gazdijaval-elerte-nepalban-a-mount-everest-alaptaborat.htmlA hegymászók után Rupee kutyus is elérte az alaptábort. A cuki jószág természetesen a gazdájával indult a hegy meghódítására.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.