Kiszivárgott ötmillió Gmail-postafiók jelszava

Forrás: AFP -
postafiók adatvédelem Gmail internet jelszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel ötmillió gmailes felhasználónevet és jelszót tettek közzé  az orosz Bitcoin-fórumon - írja a szintén orosz CNews nyomán a hvg.hu. 

Amíg a CNews azt állítja, hogy a listán szereplő felhasználónevek és jelszavak több mint 60 százaléka még mindig érvényes és működő e-mail fiókokhoz kapcsolódik. A Daily Dot pedig arról ír, hogy a Google képviselői szerint a legtöbb listázott adat régi és talán már le is járt.

Forrás: AFP

A Daily Dot szerint ennek ellenére érdemes lehet jelszót cserélni, de aki akarja, az isleaked.com oldalon csekkolhatja is, hogy a saját e-mail címe is szerepel-e a most kiszivárgott listán. Az oldalon a nagy forgalom miatt többször is próbálkozni kell. A biztonságuk miatt aggódók az isleaked.com-on úgy is ellenőrizhetik az e-mail címüket, hogy három karaktert csillagra cserélnek benne.

Özönvízszerű eső zúdulhat a nyakunkbahttp://www.life.hu/news/20140910-a-meteorologiai-elorejelzesek-szerint-esos-idojaras-es-arviz-varhato.htmlElőkészítő ülésre ült össze az Országos Műszaki Irányító Törzs az elkövetkezendő napokban várható hatalmas esőzések miatt – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság.News--"Hat perc múlva lezuhan a gép"http://www.life.hu/news/20140909-az-europe-airpost-split-nantes-jarata-kis-hijan-lezuhant-augusztus-23-an.htmlRémisztő perceket éltek át a Europe Airpost légitársaság utasai, akik a horvátországi Splitből a franciaországi Nantes-ba repültek augusztus 23-án. Leállt az egyik hajtómű, amit a pilóta is megerősített. Sírva mondta be, hat perc múlva lezuhan a gép.NewsOrigoÖzönvízszerű eső zúdulhat a nyakunkbahttp://www.life.hu/news/20140910-a-meteorologiai-elorejelzesek-szerint-esos-idojaras-es-arviz-varhato.htmlElőkészítő ülésre ült össze az Országos Műszaki Irányító Törzs az elkövetkezendő napokban várható hatalmas esőzések miatt – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.