Kanye West most aztán igazán bunkón viselkedett

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard -
Kanye West kim kardashian Sydney koncert fellépés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TMZ információ szerint Kanye West leállította ausztráliai koncertjét, mert az egyik tolószékes néző nem állt fel, amikor ő kérte.

"Nem kezdek bele a következő számba, amíg nem állva tapsoltok" - harsogta a 37 éves rapper, aki a hírek szerint tényleg leállította a koncertjét, hogy ellenőrizze, mindenki talpon van-e.

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

Az egyik rajongó válaszul magasba emelte a mankóját, így jelezve, miért is maradt ülve. Egy másik vendéghez pedig még a testőrét is leküldte a nézőtérre, hogy megbizonyosodjon róla, miért nem engedelmeskedik neki a lány, aki mint utóbb kiderült, kerekes székes volt. A zenész utána méltóztatott folytatni a show-t.

Ekkora tisztelenséget azért még Kanyétól sem vártunk volna, akinek ezzel sikerült alúlmúlnia önmagát.

És: a Kim Kardashian - Kanye West sztárpár is a második babáját várja!http://www.life.hu/csalad/20140913-ujabb-baba-erkezesenek-orulhetunk-kim-kardashian-is-varandos.htmlA sztárpárhoz közel álló ismerősök azt állítják, hogy Kim Kardashian és Kanye West a második babáját várja. A bosszantó a dologban az, hogy Kim ezt még titkolta volna.Család--Így védi meg Kim Kardashian és Kanye West kisbabájukat - elképesztő ötlethttp://www.life.hu/csalad/20140721-dublort-valasztottak-a-babanak-es-dadanak-is-kim-kardashianek.htmlElképesztő ötlet jutott eszébe a valóságshow-hős Kim Kardashiannak és férjének, Kanye Westnek, hogy megóvják gyermeküket.CsaládOrigoÚj lakás után néz Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/csalad/20140630-kim-kardashian-es-kanye-west-nagyobb-lakast-keres-new-york-ban.htmlKell a hely a háromtagú családnak, ezért újabb otthont keres magának a Kardashian-West páros.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.