Menyasszonyi ruhájában temették el a 24 éves iraki nőt

Forrás: AFP/Sabah Arar -
bombatámadás esküvő menyasszonyi ruha temetés Irak fulladás bevásárlóközpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves iraki Raghda Yaqub az esküvője előtt néhány nappal vesztette életét, amikor Bagdad keleti részét bombázták. Menyasszonyi ruhájában temette el a család.

Esküvő helyett temetésre kellett mennie Raghda Yaqub családjának. Az iraki nőt már csak néhány nap választotta el a nagy naptól, amikor három bomba csapódott be Ghadeer térségében. A detonáció olyan erős volt, hogy néhány közeli bevásárlóközpont is lángra kapott. Az egyikben épp a menyasszony is vásárolt. Halálát az okozta, hogy megfulladt a füstben.

Raghda fotóját tartja két családtagja Forrás: AFP/Sabah Arar

A központban nem volt vészkijárat és tűzoltó készülék sem. A fiatalasszony édesanyja sokkot kapott és a helyiséget hibáztatja lánya tragédiájáért. A család úgy döntött, hogy Raghdát a menyasszonyi ruhájában helyezik végső nyugalomra.

Egy nő élete a születéstől a halálig 4 percben – gyönyörű videó http://www.life.hu/news/20140915-egy-no-elete-a-szuletestol-a-halalig-4-percben-gyonyoru-gyorsfestes-technikaval-keszult-video-terjed.html Egy szívszorító, négyperces videót készített gyorsfestés technikával a Stonehouse, amely egy művésznő életét mutatja meg egészen kisbaba korától kezdve a haláláig. News Origo Harmadik túszát is lefejezte az Iszlám Állam http://www.life.hu/news/20140914-james-foley-es-steven-joel-sotloff-utan-david-cawthorne-hainest-is-kivegezte-az-iszlam-allam.html A brit David Cawthorne Hainest, aki egy segélyszervezetnél dolgozott Szíriában, 2013 márciusában rabolták el. Ő a harmadik nyugati túsz, akinek kivégzését videóra vették a szélsőségesek - tájékoztat az al-Dzsazíra katari hírtelevízió. News -- Tornádót fotóztak le Homokmégynél http://www.life.hu/news/20140915-tornadot-fotoztak-le-homokmegynel-nem-tudni-foldet-ert-e-a-tolcser.html Az elmúlt napok monszunszerű esőzései mellett még egy hazánkban nem megszokott időjárási jelenséget is sikerült lencsevégre kapni. A tornádót Homokmégy közelében észlelték. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.