Itt a gazdagok Facebookja, a Netropolitan

Forrás: netropolitan.info -
luxus Facebook pénz gazdagság közösségi oldal Netropolitan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válogatott társaságnak szánt közöségi oldal kedden indult el és évi hétszázezres tagdíjat kell fizetni érte, írja a Netropolitan.info nyomán az Origo.

"Netropolitan: az online countryklub olyan embereknek, akiknek több pénzük van, mint idejük" - szerepel az oldal nyitófelületén a szlogen.

Forrás: netropolitan.info

A tájékoztató szerint 21 éves kor szerint társadalmi rangtól vagy származástól függetlenül bárki regisztrálhat a szájtra, ha hajlandó, és képes is kifizetni a hatezer dolláros - tehát nagyjából másfélmillió forintnak megfelelő - belépési díjat, ami háromezer dolláros - nagyjából hétszázezer forintos - éves tagdíjjal egészül ki.

Első látásra nem sokban különböznek a Netropolitan szolgáltatásai a Facebookétól, bár a luxusigényű közösségi hálózaton nincsenek zavaró reklámok, de mindkét oldalra korlátlanul lehet fotókat feltölteni. Ráadásul a Netropolitanen publikált tartalmak teljes egészében rejtve maradnak a Google keresője elől.

Az oldalról bővebben az Origón olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.