Ajándéknak szánta a házi pornót – letartóztatás lett belőle

Forrás: Thinkstock -
beleegyezés film szex barátnő pornófilm producer amatőr film börtön NBC házipornó letartóztatás jog zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carlo Dellaverson exbarátnője tudta és beleegyezése nélkül vette fel magukat szex közben. A videó egy pornófilmeket megosztó oldalra került – a férfire pedig valószínűleg börtön vár.

Bár a net telis-tele van amatőrnek kikiáltott házi szexfilmekkel, tudvalevő, hogy jogi értelemben ilyenek nem kerülhetnek a hálóra: míg a pornószínészekkel forgatott, amatőrnek gondolt videók engedélyezettek, a valóban amatőr, beleegyezés nélkül felkerült filmekért súlyos büntetést szabhatnak ki.

Forrás: Thinkstock

Akárcsak az NBC News producerére, aki exbarátnője tudta és beleegyezése nélkül forgatott magukról egy szexvideót - írja a Dailydot.com. Carlo Dellaverson tavaly februárban készítette a felvételt és állítólag Valentin-napi meglepetésnek szánta. (Ezúton is megjegyeznénk: a csokoládé és a képeslap is van legalább ennyire jó!)

Mint kiderült, egy szót sem szólt róla a hölgynek, sem a videózás közben, sem pedig akkor, amikor az az egyik online pornócsatornán landolt. A barátnő viszont megtalálta a filmet a producer gépén, ezután fogta magát, összepakolt és kiköltözött a lakásukból.

Később, amikor e-mailben rákérdezett a férfi indítékaira, Dellaverson bevallotta, hogy feltöltötte az internetre a videót. A producert nem sokkal később vád alá helyezték és zaklatás miatt letartóztatták.

Lányok a felnőttfilmek világában

Kiből lesz jó pornószínésznő? Milyen feltételeknek kell megfelelnie, aki felnőttfilmek forgatására adja a fejét? Van-e olyan lány, aki a jövőjét alapozta meg a munkával? A Life.hu exkluzív anyagát IDE kattintva olvashatod el.
Pornókirály avatta fel Mogyoród önkormányzati képviselőjének lányáthttp://www.life.hu/intim/20140909-mogyorod-polgarmesterenek-lanya-pornofilmekben-szerepelt.htmlAz egyik párt mogyoródi önkormányzati képviselőjének a lánya korábban pornófilmben szerepelt. Intim--10 dolog, amit soha ne mondj szex közbenhttp://www.life.hu/csalad/20140429-10-dolog-amit-soha-ne-mondj-szex-kozben.htmlVan, amit lehet, és van, amit nem lehet szex közben mondani, mert azonnal elszállhat minden addigi vágy. Íme, 10 lohasztó mondat!Család--Ne fogazz! - Női bakik orális szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20130620-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-fogazz-a-7-legnagyobb.htmlMindenki másképp szereti - szokták mondani, de azért vannak olyan tipikus hibák orális kényeztetés közben, amik a férfiak többségénél kiverik a biztosítékot. A Life.hu most pasiszemmel gyűjtötte össze a legvészesebb példákat. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.