Esztergályos Cecília halál színész Sztankay István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Azért halt meg Sztankay István, mert nem foglalkoztatták eleget!" - jelentette ki az elhunyt színész kollégája, Esztergályos Cecília. Ebből lett a baj. 

A színésznő szerint a mellőzöttség is hozzájárult kollégája halálához. Tordy Géza azonban ezt a TV2 Mokka című műsorában cáfolta: "Végtelen csacsiság, amit Cili mondott, elárasztották, könyörögtek neki, hogy játsszon, nem vállalta. Hál’ istennek szó sem volt mellőzésről, egy csúnya, súlyos betegség volt az oka, hogy nem tudott, hogy ő maga nem akart vállalni szerepeket" – mondta Tordy Géza.

Forrás: MTI/Beliczay László

Esztergályos Cecília fenntartja véleményét Tordy Gézával szemben. "István várta a segítséget, és ha meg is kapta a szakmában az elismerést, nem biztos, hogy az a minden." – mondta a BorsnakEsztergályos Cecília, hozzátéve, nagyon szerette Sztankay Istvánt, és sajnálja, hogy nem tudta megfogni a kezét, mert sok esztendeje elváltak útjaik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.