Még mindig nincs vége a gyerekek ketrecharcának

Forrás: Sebastian Montalvo Gray -
kiskorú veszély MMA Bárdosi Sándor Növényi Norbert sérülés kempo nyomozás ketrecharc verseny védőfelszerelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az ügyben még folyik a nyomozás, úgy tűnik, a botrányos, gyerekeknek rendezett ketrecharcoknak továbbra sincs vége.

Bár a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz, Felföldi Szabolcs, az MMA Országos Szövetség elnöke továbbra is várja a jelentkezőket küzdősport iskolájába – tudta meg a Blikk. „Szeptemberben Felföldi Szabolcs és Lacza Ádám újra rendezni akart egy gálát, amit sikerült megakadályoznunk. A szervező ugyanis nem tett eleget a sporttörvénynek és a védjegybitorlásról szóló szabályozásnak" - mondta a lapnak Marian György, a Magyar MMA Prémium Liga elnöke.

Forrás: Sebastian Montalvo Gray

Korábban Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó és Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó is szót emelt a történtek ellen. A lap úgy értesült, hogy a betiltott verseny szervezőjének főnöke, a Magyar Kempo Szövetség elnöke, Lacza Ádám megfenyegette Növényit, az MMA Országos Küzdősport-szövetség elnökét és Bárdosit, a Magyar MMA Prémium Liga főtitkárát is. Lacza ezt nem tagadta, azt pedig nem érti, miért baj, ha gyerekek küzdenek egymással.

„Mindenféle korosztály jelentkezhet. A gyereknek csak előnyére válik, de azzal számolni kell, hogy itt kemény pofonokat kap. Az órákon testi fenyítés is van, de az MMA-harcosoknak ez hasznukra válik" – árulta el a lapnak Felföldi Szabolcs.

Nyáron a Life.hu is foglalkozott a témával, miután egyes hírek szerint szegény sorsú gyerekeket ketrecharcban versenyeztettek profi versenyzők ellen, ráadásul fejvédő nélkül. Korábban pedig egy 16 éves fiúnak a tüdeje szakadt le egy viadal alkalmával. Akkor Felföldi Szabolcs úgy nyilatkozott, ez ugyanolyan küzdősport, mint a többi, semmivel sem veszélytelenebb. A védőfelszerelések tekintetében pedig a szülőkre bízzák a döntést, nem kötelező ugyanis védősisakot használni – mindenki saját felelősségre lép be a ringbe. Ha kíváncsi vagy a teljes cikkre, IDE kattintva tudod elolvasni!
14 éves diákjával szexelt a tanárnő – letartóztatták http://www.life.hu/news/20140918-14-eves-diakjaval-szexelt-a-tanarno-szexualis-zaklatas-es-illetlen-testi-sertes-miatt.html Bridgett Szychulski 2012-ben kezdett viszonyt egy 14 éves tanulójával. A most második gyermekét váró nőt szexuális zaklatás és illetlen testi sértés miatt állították bíróság elé. News -- Ma szavaz Skócia – új ország születik? http://www.life.hu/news/20140918-elkezdodott-a-nepszavazas-skocia-fuggetlensegerol-vajon-uj-orszag-szuletik.html Elkezdődött a népszavazás Skócia függetlenségéről. Akár néhány száz szavazaton is múlhat, hogy 2016 tavaszán létrejön-e egy új európai ország. A másfél éves tárgyalássorozat elindításához az kell, hogy az Egyesült Királyság északi tartományának polgárai a függetlenség mellett döntsenek a mai népszavazáson. News -- Nézd meg Budapest legnagyobb tűzfalfestését! http://www.life.hu/news/20140917-a-legnagyobb-feluletu-tuzfalfestes-keszult-el-a-kazinczy-utcaban.html Elkészült a Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál legújabb és egyben legnagyobb felületű, 579 négyzetméteres falfestménye a Kazinczy utcában. A kép a Buda vagy Pest? ellentétpár témáját dolgozza fel. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.