"Gyere szobára!"Jön Magyarország első reality társasjátéka

Interaktív társasjáték győzelem berendezés A szoba jelentkezés Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szoba hazánk első interaktív, élőben közvetített reality társasjátéka lesz, amely novemberben indul. Az izgalmas játékban csak egy győztes lehet. Ha elmúltál 18 éves és kipróbálnád magad, jelentkezz! Íme, a részletek.

1 üres szoba, 11 játékos, 1 hónap - várhatóan november második felében indul A szoba című interaktív reality. Egy izgalommal teli, taktikus társasjáték, ahová akár már most jelentkezhetsz!

Miről is van szó?
Egyszerre mindig csak ketten vannak a szobában, amit a lakók a játék során rendeznek be, de minden azé lesz, aki megnyeri a játékot, vagyis a győztes akár több millió forint értékű berendezést is vihet. A játékosoknak 3 napjuk van arra, hogy megkedveltessék magukat a közönséggel, akinek ez nem sikerül, mennie kell

Kié a győzelem?

Az nyer, aki a 31. napon este a szobában van, és szimpatikusabb a közönség számára, mint a lakótársa.

„Gyere szobára!"
18 év felett bárki jelentkezhet a játékba, de vigyázz, minden mozdulatodat figyelni fogják! A nézők ugyanis mindent látnak, ha tetszel, maradhatsz, ha nem tetszel, kiesel! Ha bevállalós vagy, jelentkezz az info@aszoba.hu email címen!

Versenyt futott a metróval egy férfi – és nyert!http://www.life.hu/news/20140919-versenyt-futott-a-londoni-metroval-egy-ferfi-es-nyert.htmlAz egész metró megtapsolta James Heptonstallt, amikor sikerült megtennie a két metrómegálló közötti 380 métert – mindössze 1 perc 20 másodperc alatt. Videó lentebb.NewsOrigoJapán pornósztár került a matematikai tankönyv borítójárahttp://www.life.hu/news/20140919-egy-japan-pornosztar-kerult-egy-thai-foiskolai-hallgatoknak-keszult-matematikai-tankonyv-boritojara.htmlMana Aoki egy japán felnőttfilm-csillag, aki valamilyen oknál fogva egy főiskolai tankönyv borítójára került.News--Még mindig nincs vége a gyerekek ketrecharcánakhttp://www.life.hu/news/20140918-a-gyerek-ketrecharc-versenyek-tovabb-folynak-bar-nyomozas-folyik-az-ugyben.htmlBár az ügyben még folyik a nyomozás, úgy tűnik, a botrányos, gyerekeknek rendezett ketrecharcoknak továbbra sincs vége.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.