szeretkezés film szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A videót a Vox csapata készítette - megmutatják, hogyan néz ki egy szerelmeskedés a testen belül.

A videóhoz a filmesek több száz MRI felvételt használtak, és ezúttal nem csupán a nemi szervek találkozására fókuszáltak. A behatoláson kívül azt is láthatjuk, hogy a szexuális izgalom hatására hogyan ver egyre gyorsabban a partnerek szíve, és a csókolózást is bemutatják a maga valóságában.

Itt a gazdagok Facebookja, a Netropolitanhttp://www.life.hu/news/20140917-a-netropolitan-a-gazdagok-facebookja-21-eves-kortol-lehet-belepni.htmlA válogatott társaságnak szánt közöségi oldal kedden indult el és évi hétszázezres tagdíjat kell fizetni érte, írja a Netropolitan.info nyomán az Origo.News--Önmegsemmisítő posztokat tesztel a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140911-teszteli-a-facebook-az-idozites-utan-onmegsemmisito-posztokat.htmlAz új típusú posztok esetében a létrehozáskor a felhasználók megadhatnák, mennyi idő múlva törlődjön a falukról a bejegyzés. Wow!News--Viszik, mint a cukrot a világ első homoerotikus bélyegeithttp://www.life.hu/news/20140909-vilagsiker-a-tom-of-finland-grafikait-tartalmazo-homoerotikus-belyegsor.htmlVilágsiker lett a világ első, homoerotikus rajzokat ábrázoló bélyege, jelentette be a finn posta hétfőn, a kibocsátás napján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.