Vilmos búcsút intett Máltának – legközelebb Katalin és a kis György is elkísérik

Forrás: AFP/Matthew Mirabelli -
búcsú terhesség Katalin hercegnő Málta közvetlenség Vilmos herceg rosszullét György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos kétnapos turnén volt Máltán, ahová Katalin helyett az utolsó pillanatban kellett beugrania. Felesége ugyanis második gyermekükkel várandós és komoly terhességi rosszullétek gyötrik. A herceg megígérte, legközelebb már együtt utazik a kis család.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Katalin az utolsó pillanatban kénytelen volt lemondani máltai útját. A hercegnő ugyanis nem viseli jól a második terhességet, folyamatos rosszullétek kínozzák. Így Vilmos utazott Máltára a szigetország függetlenségének 50. évfordulója alkalmából.

Forrás: AFP/Matthew Mirabelli

Vilmos tolmácsolta a helyieknek Katalin üzenetét, aki nagyon sajnálta, hogy nem lehetett ott, majd egy vasárnapi kerti partin megígérte, hogy hamarosan visszatér, de akkor már családjával. Hozzátette: telefonon beszélt feleségével, aki már kicsit jobban érzi magát.

Amikor az elnök a kisfiáról, Györgyről kérdezte a San Anton-palotában, akkor Vilmos viccesen megjegyezte, hogy az egyéves gyerkőc igazi kis energiabomba, aki könnyen kárt tehetne a palota pazar bútoraiban. „Málta lehet, nem élné túl a kis Györgyöt" – tette hozzá mosolyogva a herceg.

Így változott a kis György az elmúlt egy évben! Kattints IDE és nézegess cuki fotókat róla galériánkban!

Vilmos egyébként végig rendkívül közvetlenül viselkedett: az egyik alkalommal, amikor egy ifjúsági központba vitték el, csocsózott és play station-özött is a fiatalokkal.

Forrás: AFP/Matthew Mirabelli

Mindenkit elbűvölt a kedvessége: egy kisfiútól például egy karkötőt is kapott ajándékba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.