Pucér fotói kiszivárogtatásával fenyegették meg Emma Watsont

Forrás: AFP/Eduardo Munoz Alvarez -
kép fotó Jennifer Lawrence fenyegetés meztelen Emma Watson feminizmus kiszivárogtatás ENSZ Kate Upton hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő az ENSZ női szervezetének nagyköveteként mondott beszédében a minap a feminizmusról beszélt. A 4chan nevű internetes fórum néhány tagjának gyomra ezt nem bírta bevenni: megfenyegették.

Megfenyegették Emma Watsont. A 24 éves színésznő az ENSZ nőszervezetének nagyköveteként mondott beszédet a hétvégén a HeForShe elnevezésű kampány megnyitóján, amelyben többek között a nemek közötti egyenlőségről és a feminizmusáról beszélt. Arról, hogy a nők jogaiért folytatott küzdelem nem egyenlő a férfigyűlölettel. Szerinte ez olyan súlyos előítélet, amit mielőbb meg kell szüntetni! A teljes beszédet meghallgathatod a cikk végén lévő videóban!

Forrás: AFP/Eduardo Munoz Alvarez

Jennifer Lawrence pucér testével volt tele az internet

A privátszféra megsértésének legnagyobb online botrányaként emlegetik azt az augusztus 31-i hackertámadást, amikor rengeteg hollywoodi híresség meztelen képei árasztották el az internetet. Köztük volt többek között Jennifer Lawrence, aki miután megerősítette, hogy ő szerepel a fotókon, feljelentést is tett.
Kiállítják Jennifer Lawrence kiszivárogtatott privát képeithttp://www.life.hu/kult/20140904-kiallitjak-jennifer-lawrence-kiszivarogtatott-meztelen-kepeit-egy-amerikai-galeriaban.htmlEgy amerikai művész a felhasználók-felhasznált kérdéskörére szeretne reflektálni a színésznő és még néhány pórul járt kolléganője pucér fényképeivel.Kult--Jennifer Lawrence és Chris Martin TÉNYLEG járnakhttp://www.life.hu/intim/20140923-jennifrer-lawrence-t-es-chris-martint-eloszor-kaptak-egyutt-lencsvegre.htmlA pár egy magánrepülőn érkezett Los Angelesbe, kettesben. Ez az első alkalom, hogy együtt mutatkoztak.IntimNorthfotoNyomozás indult Emma Watson ellenhttp://www.life.hu/news/20140701-emma-watson-ellen-nyomozas-indult-bejaronojenek-illegalis-foglalkoztatasa-miatt.htmlBajban van a színésznő: a hírek szerint már folynak a vizsgálatok ellene, amiért amerikai bejárónője vele tartott angliai otthonába és a megfelelő papírok nélkül dolgoztatta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.